I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Ultramaraton u Beogradu, Saša Nikolić ponovo trčao za porodicu Dudaš (VIDEO)

Beograd je tokom dva dana domaćin spektakularnog događaja na kom nastupaju najizdržljiviji  trkači na planeti.

Takmiče se u disciplinama poput ultramaratona na 50 kilometara, 50 milja i 100 kilometara, kao i u ultramaratonu u trajanju od 6, 12 i 24 sata.

Među  120 atletičara iz 21 zemlje, svoj udeo u „Maratonu maratona“ dao je i zrenjaninski ultramaratonac Saša Nikolić. On je jedan od organizatora i učesnika ultramaratona „Korakom do kuće od srca“ koji je održan 24. februara od Beograda do Zrenjanina s ciljem prikupljanja sredstava za kuću porodici Dudaš.

PerSu marketi

Nikolić: trčao sam za malog Davida

Saša Nikolić je u disciplini ultramaraton za 6 sati istrčao 68 kilometara.  – Ušao sam u ovo takmičenje sa tek dva treninga jer mi moje privatne obaveze nisu dozvoljavale dužu pripremu. Moj osnovni motiv da trčim za Davida mi je bio primaran, to sam ispunio i srce mi je puno – rekao je Nikolić uz podsećanje i apel da se porodici Dudaš pomogne uplatom na račun budući da im je krajnji rok da se isele iz trenutnog smeštaja kraj marta.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Račun za uplate otvoren je kod Vojvođanske banke: 355000320069476944, svrha uplate: Korakom do kuće od srca. Primalac: Đurika Dudaš, Munkači Mihalja 8. 23206 Mužlja, Zrenjanin.

Saša Nikolić sa svetskim rekorderom špancem Ivanom Penalbom Lopezom, koji je za 1 dan istrčao  273 kilometara!

Sizif ponovo sa ultramaratoncima, ovog puta samo kao navijač

Legendarna kuca koja je pretrčala prošli ultramaraton od Beograda do Zrenjanina ovog puta pojavila se kao podrška ultramaratoncima sa svojim udomiteljem Vladimirom Vučetićem.

Vladimir Vučetić sa svojim ljubimcem i ljubimcem nacije Sizifom

Moguće da je harizmatični pas želeo da trčkara uz atletičare ali ovog puta uživao je uz svog novog vlasnika, mnogobrojne bliceve fotoreportera i samim svojim prisustvom i primerom od pre dve nedelje dao je veliku podršku svim učesnicima.

Saša Nikolić sa Sizifom

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh