I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Podržimo uspešne Zrenjanince da se digitalno transforimišu (VIDEO)

Generator 2.0 konkursu koji uspešno od 2017. organizuje „Societe Generale“ banka Srbija uspešno se priključilo 116 malih i srednjih preduzeća i preduzetnika koji žele da unaprede svoje poslovanje pomoću novih tehnologija.

Igor Vorgić

Igor Vorgić, direktor Ultra Planet štamparije iz Zrenjanina

Misija ovog interesantnog projekta je pre svega podrška inovacijama i preduzetništvu. Sloganom „Priključi se“ ove godine od 116 ekipa, žiri je odabrao 20 kandidata koji su prošli u uži izbor, od kojih će publika svojim online glasovima izabrati pobednika.

Među njima se našla i zrenjaninska štamparija Ultraplanet koja će našu sredinu predstavljati na ovom takmičenju preduzetnika.

Fordomanija
  • Ovaj konkurs shvatili smo veoma ozbiljno, a konsultati iz oblasti digitalizacije veoma će nam pomoći da svoje procese unapredimo, da se modernizujemo, a sasvim smo sigurni da će koncept koji budemo zajednički kreirali, mnoge firme u našoj industriji rado iskopirati. Unapred se zahvaljujemo svim Zrenjanincima koji će odvojiti svojih 20 sekundi i glasati za nas. Kao i do sada eventualni plasman usredsredićemo za razvoj naše firme koja uspešno posluje u Zrenjaninu blizu dve decenije i zapošljava značajan broj sugrađana.

Pomozimo im u ovom takmičenju svojim glasom.

Pravila takmičenja i samo glasanje možete pratiti na strani generator.rs, a video predstavljanje Ultraplaneta pogledajte na klikom na

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

GLASAJ OVDE!

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh