I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Kompanija Gomex u beogradskoj manifestaciji ˝Ulica otvorenog srca˝

Tradicionalna beogradska manifestacija ˝Ulica otvorenog srca˝ koja je započeta pre više od 45 godina održana je i ovog 1. januara u Svetogorskoj i Makedonskoj ulici, kao i u Skadarliji pod sloganom ˝Radost deci˝. Po prvi put se među sponzorima ovog lepog događaja našla i kompanija Gomex.

U saradnji sa kolegama sa Radija 202, najmlađim posetiocima manifestacije deljeni su prigodni Gomex novogodišnji paketići, a podršku su pružile i mnoga svima poznata lica.

Program prikladan svim generacijama

Program je otvorio nastup dečijeg hora ˝Čarolija˝, a pevale su pod dirigentskom palicom Leontine Vukomanović.

I Taxi Zrenjanin

Tokom Ulice otvorenog srca na pjaceti ispred Ateljea 212, kao i ispred Kuće Đure Jakšića u Skadarliji bio je organizovan bogat muzičko – zabavni program. U okviru glavnog programa nastupili su Lena Kovačević, Đura i Mornari, Orkestar flauta, Ljuba Ninković, Beogradski duvački orkestar…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U Skadarliji na sceni Kuće Đure Jakšića nastupio je Dečiji hor DKC Beograd i muzički sastavi Skadarlijska dama i Dobošar.

Na sceni ispred zgrade opštine Stari grad nastupio je KUD Talija, inkluzivni hor Zvončići, hor Pahuljice, a izvedena je i novogodišnja predstava Aladinove čarobne avanture.

Tradicionalna manifestacija je organizovana i na Savskoj promenadi kao Promenada otvorenog srca. Klovnovi, žongleri i Deda mrazovi mamili su oduševljenje kod najmlađih. Organizovana je i prodaja toplih napitaka i novogodišnjih crvenih nosića, a sav prihod namenjen je korisnicima Humanitarne fondacije Budi human.

Kako je nastala Ulica otvorenog srca?

Ulica otvorenog srca nastala je u ˝Srpskoj kafani˝ kada su glumci Ateljea 212 menjali uloge sa kelnerima i 1. januara služili goste. Iz tog nesvakidašnjeg druženja nastao je praznik Beograda koji povezuju kulturu i privredu, radost, čaroliju i humanost.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh