I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Ukoliko uočite hidrante u svojoj okolini – prijavite to javnom preduzeću

U periodu od 3. do 11. avgusta ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ vršiće ispiranje vodovodne mreže na Gradnulici i Šumici, što će biti treće ovogodišnje plansko ispiranje mreže na teritoriji tih naselja.

U toku prepodnevnih časova, dok traje ispiranje mreže, postoji mogućnost da dođe do manjeg pada pritiska u mreži.

Ispiranjem vodovodne mreže održava se mikrobiološka ispravnost vode, uklanjaju se mikronečistoće iz vodovodnih cevi i povećava bistrina vode, a nakon svake veće havarije izbacuju se mehaničke nečistoće iz mreže.

I Taxi Zrenjanin

Pored planskog ispiranja mreže, sprovodi se i ispiranje po prijavi korisnika. Ukoliko korisnici uoče neke promene u karakteristikama vode, to mogu prijaviti putem telefona dispečerske službe 023/534-097 i besplatne korisničke info linije 0800 /024-023 i naše ekipe će izvršiti ispiranje mreže na prijavljenoj lokaciji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U proteklom vremenskom periodu JKP Vodovod i kanalizacija uložila je napore i sredstva u održavanje i revitalizaciju hidranata preko kojih se vrši ispiranje vodovodne mreže pa je njihov broj, u odnosu na period od pre godinu dana, skoro udvostručen. Trenutno se raspolaže sa oko 230 pojedinačnih hidranata i 40 hidranata u sklopu crpnih stanica.

– U jednom periodu izgradnje grada, hidranti nisu unošeni u planove pa se za veliki broj istih ne zna tačna lokacija i iz tog razloga pozivamo građane da ukoliko u blizini svojih objekata i na drugim javnim površinama uoče hidrante, da o tome obaveste naše preduzeće na već pomenute brojeve telefona, da bismo ih revitalizovali i stavili u funkciju. Na taj način povećava se mogućnost još kvalitetnijeg ispiranja mreže, ali i ukupna bezbednost, jer se hidranti koriste i za gašenje požara, navode u tom preduzeću.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh