I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Uhapšen ugostitelj koji nije poštovao odluku o radnom vremenu

Po odobrenju Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu, pripadnici Područne policijske uprave u Zrenjaninu uhapsili su i odredili meru zadržavanja u trajanju od 48 časova, licu G.Z. iz Zrenjanina, zbog krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije iz čl.248 Krivičnog zakonika RS.

Imenovani se kao vlasnik ugostiteljskog objekta u Zrenjaninu, nije pridržavao odluke o neophodnim merama bezbednosti i zaštite stanovništva i materijalnih dobara, kojom je ograničeno radno vreme ugostiteljskih objekata do 20,00 časova, već je kršeći navedenu odluku i posle 20,00 časova, nastavio sa radom u ugostiteljskom objektu i pružanjem ugostiteljskih usluga. Osumnjičeni će u zakonom predviđenom roku biti priveden na saslušanje kod Osnovnog javnog tužioca u Zrenjaninu.

 

I Taxi Zrenjanin

Mladen Vujin osnovni javni tužilac ovim putem ukazuje na neophodnost i obavezu poštovanja svih mera, preporuka i propisa kojima se definiše ponašanje svih građana tokom trajanja vanrednog stanja, jer će u suprotnom svi oni koji ne budu poštovali navedeno biti najstrože sankcionisani.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh