I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Uhapšen bivši direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“

Bivše odgovorno lice JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, I.D. (66) uhapšen je zbog osnova sumnje da je nezakonitim povećanjem zarada i isplatama putnih troškova, oštetio to preduzeće za oko 984.000 dinara.

Sumnja se da je I.D. od decembra 2016. do juna 2018. godine, zloupotrebivši svoj službeni položaj, za sebe i za još petoro zaposlenih nezakonito uvećao zarade, čime je preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ oštetio za 800.336 dinara.

Takođe se sumnja da je u periodu od juna 2017. do juna 2018. godine za sebe i za još sedmoro zaposlenih isplatu putnih troškova, iako su posedovali debitne kartice za gorivo ili su imali na zaduženju službeno vozilo, čime je preduzeću naneo štetu od 183.600 dinara.

Fordomanija

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo zloupotreba službenog položaja, osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh