I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Udruženje turizmologa Zrenjanina – novo rukovodstvo

Udruženje turizmologa grada Zrenjanina održalo je 16. marta vanrednu izbornu Skupštinu na kojoj je između 27 članova izabrano novo rukovodstvo.

Za predsednika Upravnog odbora izabrana je Dubravka Pivarski, diplomirani turizmolog, vlasnik turističke agencije ,,Globo tours,, u Zrenjaninu,a za podpredsednika Upravnog odbora Olgica Gligorijevic, turistički vodič.

Udruženje u toku godine planira da organizuje 13. skup turizmologa i turističkih radnika u okviru manifestacije Dani piva ( krajem avgusta meseca), da se uključi u akciju Dani evropske baštine ( polovinom septembra ) kao i da u decembru obeleži desetogodisnjicu postojanja.

Udruženje turizmologa Grada Zrenjanina postoji od 2002. godine i osnovni ciljevi su: naučno i stručno istraživanje u oblasti turizma, razmena naučnih i stručnih iskustava i podsticanje primene nauke i turizmološkog koncepta u razvoju turizma.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

U udruženju se nalaze diplomirani turizmolozi, diplomirani geografi-turizmolozi, diplomirani geografi i diplomirani ekonomisti koji već godinama učestvuju na razim manifestacijama i u raznim projektima i rade na propagiranju turizma u ovom delu naše zemlje. Jedna od poslednjih akcija je nedavna organizacija posete ambasadorke i drugog sekretara Kube gradu Zrenjaninui a sve povodom Svetskog dana turističkih vodiča.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh