I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Udruženje „Naš grad, naša stvar“ pozdravilo raspisivanje tendera

Članovi Udruženja građana „Naš grad – naša stvar“ iz Zrenjanina, koji su u nekoliko navrata organizovali proteste zahtevajući zdravu pijaću vodu u tom gradu, ocenili su pozitivnim to što je lokalna samouprava raspisala tender za usluge prečišćavanja vode.

Oni su istakli da je to prvi korak u rešavanju problema pijaće vode u Zrenjaninu, gde je voda za piće zabranjena već više od 10 godina, ali su istovremeno izrazili bojazan da bi taj posao mogao biti bezuspešan, jer je „bezuspešnih pokušaja bilo i do sada“.

nas-grad-sat
Jedan od članova tog udruženja Zdravko Vujasinović kazao je da je značajno to što je tender pokrenut iako sa zakašnjenjem i izrazio očekivanje da će tender ipak uspeti.

Ako ne uspe, to će biti propast, totalna, jer to je već ne znam koji tender po redu i ako se on završi bez rezultata, raspisivanje tendera bi trebalo prepustiti višim instancama, državi na primer, rekao je Vujasinović na konferenciji za novinare.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Član udruženja Momčilo Grujić poručio je gradskim čelnicima i nadležnima koji su uključeni u ovaj posao da to udruženje pomno prati sva dešavanja i prati obećane rokove.

Operska pevačica Dragana Popović, koja je nekoliko dana po sat vremena, u centru grada, sedela okrenuta prema Gradskoj kući i ćutala, što je bilo svojevrsno nezadovoljstvo zbog problema pijaće vode, takođe se pohvalno izrazila o raspisivanju tendera.

Ona je kazala da je raspisivanje tendera slično kao i kada dete načini prvi korak, i kada mu se bez obzira kada se to desi, kaže bravo. „Konačno se nešto dobro desilo“, dodala je Popovićeva.

Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ objavilo je tender za Usluge prečišćavanja pitke vode za grad Zrenjanin, 10. septembra, rok za prijavu je 13. novembar, a do sada su tri kompanije preuzele tendersku dokumentaciju.

Izvor: RTV    Foto: ilustracija

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh