I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Učenici svečano obeležili dan OŠ „Sonja Marinković“ (FOTO)

Osnovna škola „Sonja Marinković“ osnovana je 1903. godine i jedna je od najstarijih prosvetnih ustanova u Zrenjaninu. Škola trenutno broji blizu 240 učenika, a nastave se izvode na srpskom i mađarskom jeziku.

U svom sastavu ima dva izdvojena odeljenja – u Lukinom Selu i u Mihajlovu.

Prigodnim recitacijama, raznovrsnim kulturno-umetničkim nastupima, kao i dodelom zahvalnica zaslužnim đacima i ustanovama, učenici i zaposleni Osnovne škole „Sonja Marinković“ proslavili su dan svoje prosvetne ustanove.

PerSu marketi

Prisutne učenike, učitelje, nastavnike, roditelje, bake i deke, u ime domaćina srdačno je pozdravila direktorka škole Jelena Jenovai, koja je tom prilikom naglasila da tokom proslave dana škole, treba da sagledamo dosadašnje rezultate i da postavimo nove ciljeve i zadatke za budućnost.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Mi u našoj školi svakodnevno pripremamo naše učenike na savladavanje budućih životnih lekcija, usmeravajući ih na put, na kojem se vrednuje trud i nagrađuje radom stečeno znanje. Ponosni smo na naše đake, koji postižu zapažene uspehe na svim poljima života – rekla je Jenovai.

U zanimljivom kulturno-umetničkom programu, recitacijama, scenskim nastupima, pesmom i plesom predstavili su se učenici nižih i viših razreda osnovne škole.

Nakon prigodnog programa, dodeljene su posebne zahvalnice onim učenicima koji su tokom godine, svojim trudom i učenjem, postigli zapažene rezultate na takmičenjima iz školskih predmeta, sportskim nadmetanjima, i na ostalim poljima.

Tokom proslave, prisutni su u dvorištu škole mogli da pogledaju izložbu slika talentovanih učenika.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh