I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Učenici iz Mužlje savesno i odgovorno pomažu svojim vršnjacima

Na nedavno održanoj humanitarnoj manifestaciji „Kutak za dečiji trenutak”, kada su zrenjaninska deca ugostila decu bez roditeljskog staranja iz Dečijeg sela, koje se nalazi u Sremskoj Kamenici, učenici trećih razreda Osnovne škole „Servo Mihalj” su učinili jedno dobro delo.

Naime, učenici iz Mužlje su samoinicijativno, uz pomoć svojih roditelja i učiteljica, pripremili oko tridesetak paketića, u kojima su se nalazile knjige, školski pribor i još mnogo toga. Oni su te pakete predali deci iz Dečijeg sela i izmamila im osmehe I radosne trenutke.

I Taxi Zrenjanin

Prema rečima direktora Osnovne škole, Atile Molnara, pored svakodnevnog obrazovanja, deca se u mužljanskoj školi uče da prepoznaju i prave životne vrednosti – šta znači biti human, kako učiniti dobro delo i zašto je važno pružiti podršku onima, koji je pomoć neophodna.

Podsetimo – učenici nižih i viših razreda OŠ „Servo Mihalj“ su u poslednje dve godine paketima iznenađenja obradovali đake u Neuzini i Jermenovcima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored toga, učestvovali su i u akciji prikupljanja hrane i igračaka za napuštene pse, koji su zbrinuti u kapacitetima Udruženja za brigu o životinjama „Beta” i Ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape” Zrenjanin, kao i prihvatilištu za pse u Farkaždinu, koja je u vlasništvu jedne tamošnje porodice.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh