I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Učenici iz Leška oduševljeni Zrenjaninom i Botošem (VIDEO)

Specijalni gosti upravo završenog 2. Sajma zadrugarstva i mladih domaćina Srbije pored izlagača iz cele republike bili su i đaci Poljoprivredne škole iz Leška.

Bila je ovo lepa prilika ne samo za druženje i upoznavanje sa vršnjacima i kolegama već i prilika za razmenu znanja i različitih iskustava iz sfere poljoprivrede koju i jedni i druge uče iz istih knjiga ali u praksi primenjuju na različitim terenima i na različite načine. Takođe je bilo i reči o zadrugarstvu kao o novom predmetu koji se od naredne godine uvodi u školski sistem Srbije.

Nakon sajma učenici iz Leška bili su gosti i OŠ „1. Oktobar“ u Botošu kao i MZ Botoš. Sa đacima ove škole njih 150 kao i direktorkom Stašom Velisavljev, simbolično su posađena drva bora u novom parku koji je ovom prilikom i dobio ime, „Park prijateljstva“.  Poseta đaka iz Leška poklopila se i sa tradicionalnim „Danom fudbala“ u organizaciji FK „Omladinac FAM“. Tako su na fudbalskom turniru mogli da vide talentovane pionire iz Orlovata, Tomaševca, Banatskog Despotovca i naravno Botoša, a kao šlag na torti i veterane Crvene Zvezde sa Milošem Šestićem i Vladimirom Petrovićem Pižonom i veterane ovdašnjih klubova.

PerSu marketi

Ovom prilikom gostima sa Kosova uručeni su kompleti sportske opreme, a saopšteno je i da Fakultet za menadžment poklanja dve stipendije dok su donatori obezbedili finansijsku i materijalnu pomoć vrednu 5000 evra.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh