I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

U Zrenjaninu trenutno 50 neasfaltiranih ulica

U Zrenjaninu trenutno ima oko 50 neasfaltiranih ulica, pokazuju podaci Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju i uređenje grada“.

igmanska

U najskorije vreme, do sredine marta, asfalt će dobiti Sremska ulica u naselju Zeleno polje koja se asfaltira u dužini od 530 metara. Vrednost ovih radova je 12 miliona dinara, a kako kažu u Direkciji, to će biti poslednja ulica koja će biti asfaltirana u okviru Ugovora o izgradnji puteva i ulica u gradu Zrenjaninu.

Što se tiče izgradnje novih puteva i ulica u gradu, za sada još uvek nisu obezbeđena sredstva za tu namenu, ali ćemo se potruditi da u okviru rebalansa to promenimo. Sa druge strane, obezbeđena su sredstva za održavanje putne infrastrukture, ugovorom koji pokriva 2015. i 2016. godinu, a iznosi 250 miliona dinara, potvrđeno je portalu I love Zrenjanin u tom preduzeću.

I Taxi Zrenjanin

Prema sadašnjim podacima, u planu je da se rehabilituje kolovoz na mostu u Vardarskoj ulici, u ulicama Stevana Hristića i Prilepski red.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh