I love Zrenjanin

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Dobre Vesti našeg grada

U Zrenjaninu proslavljena ženska Nova godina

Zrenjaninke i njihove gošće iz drugih gradova u Srbiji, a i inostranstva, dočekale su u hotelu „Vojvodina“ 27. put „žensku“ Novu godinu, uz muziku, veselje i „odabrane“ muškarce. Iako važi nepisano pravilo da „muškarcima ulaz nije dozvoljen, ali ni zabranjen“, pristup „ženskoj“ Novoj godini imali su, uz muzičare, po zadatku konobari, novinari i neizbežni Deda Mraz.

Među brojnim gošćama iz Srbije i iz inostranstva bilo je čak 18 Šapčanki, koje su u Banat stigle mini-busom. „Već 10 godina dolazimo u Zrenjanin da sretnemo stare prijateljice, da se opustimo i uz muziku i igru zaboravimo svakodnevne poslove i brige“, kaže za Tanjug predsednica udruženja Ljiljana Milošević.

Šabačko udruženje žena „Ljiljan“, osim organizovanjem putovanja i druženja, bavi se i humanitarnim radom. Predsednica uduženja žena iz Tavankuta Gordana Vuković sa svojim koleginicama 13 godina redovno dolazi u grad na Begeju.  Na pitanje da li za dobar provod nešto nedostaje, ona odgovara da je muža ostavila kod kuće, samo na jedno veče, da bi u Zrenjaninu stekla novu energiju za svakodnevni život i obaveze.

Ženska Nova godina

PerSu marketi

Tanja Stanaćev dve decenije živi u Beču i prvi put se našla na ovakvom dočeku. „Žene su vesele, divno se osećam, doći ću i drugi put“, poručuje ova žena, rođena u Melencima. Sandra Babuškov je iskoristila praznični dolazak sa Jadrana, iz turističkog Umaga, da se proveseli u banatskoj ravnici. „Bila sam na ženskom dočeku i pre dve godine. Svidelo mi se, žene su vesele, ali ja želim da nađem ženika, a ovde ih večeras baš i nema“, ne krije namere lepa i mlada devojka, rodom iz obližneg Belog Blata, na obodu Carske bare.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Da su bar odabrani muškarci dobrodošli na „ženskoj“ Novoj godini, pokazao je i ponoćni dolazak Deda Mraza, koji se dugo zabavljao i slikao sa damama. Kao i na svim dosadašnjim druženjima i proslavama, i sinoć se osetio ukus, miris i slast slatkiša napravljenih rukama 77-godišnje Radoslave Bogaroški, koja je gošćama poklonila liciderska srca.

Izvor : Tanjug

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh