I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

U Zrenjaninu proslavljena ženska Nova godina

Zrenjaninke i njihove gošće iz drugih gradova u Srbiji, a i inostranstva, dočekale su u hotelu „Vojvodina“ 27. put „žensku“ Novu godinu, uz muziku, veselje i „odabrane“ muškarce. Iako važi nepisano pravilo da „muškarcima ulaz nije dozvoljen, ali ni zabranjen“, pristup „ženskoj“ Novoj godini imali su, uz muzičare, po zadatku konobari, novinari i neizbežni Deda Mraz.

Među brojnim gošćama iz Srbije i iz inostranstva bilo je čak 18 Šapčanki, koje su u Banat stigle mini-busom. „Već 10 godina dolazimo u Zrenjanin da sretnemo stare prijateljice, da se opustimo i uz muziku i igru zaboravimo svakodnevne poslove i brige“, kaže za Tanjug predsednica udruženja Ljiljana Milošević.

Šabačko udruženje žena „Ljiljan“, osim organizovanjem putovanja i druženja, bavi se i humanitarnim radom. Predsednica uduženja žena iz Tavankuta Gordana Vuković sa svojim koleginicama 13 godina redovno dolazi u grad na Begeju.  Na pitanje da li za dobar provod nešto nedostaje, ona odgovara da je muža ostavila kod kuće, samo na jedno veče, da bi u Zrenjaninu stekla novu energiju za svakodnevni život i obaveze.

Ženska Nova godina

I Taxi Zrenjanin

Tanja Stanaćev dve decenije živi u Beču i prvi put se našla na ovakvom dočeku. „Žene su vesele, divno se osećam, doći ću i drugi put“, poručuje ova žena, rođena u Melencima. Sandra Babuškov je iskoristila praznični dolazak sa Jadrana, iz turističkog Umaga, da se proveseli u banatskoj ravnici. „Bila sam na ženskom dočeku i pre dve godine. Svidelo mi se, žene su vesele, ali ja želim da nađem ženika, a ovde ih večeras baš i nema“, ne krije namere lepa i mlada devojka, rodom iz obližneg Belog Blata, na obodu Carske bare.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Da su bar odabrani muškarci dobrodošli na „ženskoj“ Novoj godini, pokazao je i ponoćni dolazak Deda Mraza, koji se dugo zabavljao i slikao sa damama. Kao i na svim dosadašnjim druženjima i proslavama, i sinoć se osetio ukus, miris i slast slatkiša napravljenih rukama 77-godišnje Radoslave Bogaroški, koja je gošćama poklonila liciderska srca.

Izvor : Tanjug

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh