I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

U Zrenjaninu počeo osmi „Korzo fest“

Sudeći po broju posetilaca i atmosferi koja je sinoć vladala u centru grada, prvi dan tradicionalne letnje manifestacije „Korzo fest“, ispunio je najavljena očekivanja organizatora. Građani su pokazali veliko interesovanje za programe i sadržaje koji su ponuđeni.

U radionici za izradu mozaika od stakla učestvovalo je preko 80 naših sugrađana i isto toliko radova je ušlo u konkurenciju za nagradu. Naši najmlađi sugrađani bili su zainteresovani i za slikarsku radionicu „Flora i prijatelji.“ Štandovi na prostoru ispred Vodotornja, privukli su veliku pažnju, a u razgovoru sa prodavcima stekli smo zaključak da je većina njih zadovoljna prodajom svojih ručno rađenih predmeta. I pored najavljenih atraktivnih nagrada u „Korzo kvizu“, kutija u koju se očekivalo da će građani ubacivati svoje prijave za učešće, sinoć je ostala prazna.

I Taxi Zrenjanin

„ Ono što smo mi zamislili i što smo želeli jeste to da se svi dobro osećamo, zabavljamo i da priuštimo našim sugrađanima nešto što nije uobičajeno, i što se ne dešava svaki dan, a to su radionice starih zanata. Deca su danas izrađivala mozake od stakla sa Janjom Pađen, i bilo ih je preko 80. Na štandovima imamo nekoliko izlagača zdrave hrane, slatkiša, ručno rađene upotrebne predmete i nakit. Želja nam je bila da ljudi koji se time bave, pokažu svoje umeće, i ujedno da prodaju svoje proizvode. Očekuje nas koncert benda „Apsolutno romantično“, koji voli veliki broj naših sugrađana“ – izjavila je Marica Kosanović iz Turističke organizacije grada Zrenjanina.

NOVINA – „KORZO KVIZ“

Novina na ovogodišnjem „Korzo fest“ -u je „Korzo kviz“, u okviru kojeg će biti postavljana pitanja isključivo vezana za naš grad. Sinoć oko 22h kada je predviđeno izvlačenje, nije bilo potencijalnih učesnika.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kada je u pitanju „Korzo kviz“ na žalost niko od naših sugrađana još uvek nije ubacio kupon za učešće. Mi smo podelili kupone po ugostiteljskim objektima u centru grada, i u principu bi konobari trebali da ponude kupone našim sugrađanima. Da bi neko učestvovao mora imati ličnu kartu, jer se na kuponu popunjavaju polja na kojima se traži ime i prezime i broj lične karte. Voditeljka će tokom programa govoriti neke zanimljivosti o našem gradu, i tu će se kriti odgovor na nagradno pitanje. Izvlačenje potencijalnog dobitnika iz kutije sa kuponima predviđeno je za 22h. Ukoliko prvi koga izvučemo ne zna odgovor, izvlačiće se dalje, dok ne dobijemo pobednika. Nagrade su zaista fantastične, a priključio nam se i novootvoreni restoran „Walter“, koji je takođe obezbedio nagrade za svako veče. Takmičare očekuju nagrade poput letovanja u hotelu „Montenegro“ u Čanju za dve osobe, produženi vikend na Kopaoniku u vili „Radigost“ u Brzeću, takođe za dve osobe, i izlet za četiri osobe u banju morohalom u Mađarskoj. Pored toga imamo nagradu naših preduzetnika iz centra grada, reč je o nagradi iznenađenja. Svako ko želi da učestvuje neka preuzme kupon u jednom od lokala, ili u Turističkom centru, a može i ovde pored bine od naše voditeljke. Pozivam naše sugrađane da učestvuju i osvoje neku od lepih nagrada.“ – naglasila je Marica Kosanović.

Atmosferu sa „Korzo festa“ možete pogledati u video prilogu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh