I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U Zrenjaninu od 19. do 21. septembra Sajam privrede „ZrBizNet“ – prijave u toku

U periodu od 19. do 21. septembra u zrenjaninskoj Hali „Medison“ biće održana treća po redu Međunarodna privredna manifestacija „ZrBizNet“. Teme ovogodišnjeg sajma biće pre svega podrška digitalizaciji, digitalnoj transformaciji i ženskom preduzetništvu, ali i promocija zanimanja.

Na manifestaciji će prema najavama, učestvovati između 150 i 200 domaćih i inostranih izlagača, biće organizovano niz korisnih i stručnih predavanja i prezentacija, a organizatori – članovi Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Regionalna privredna komora, Opšte udruženje preduzetnika i grad Zrenjanin – i ove godine su pripremili niz zanimljivih pratećih sadržaja za sugrađane svih generacija.

To su na današnjoj konferenciji održanoj u Multimedijalnoj sali Gradske kuće najavili zamenik gradonačelnika grada Zrenjanina, Saša Santovac, direktor Regionalne privredne komore Zrenjanin, Predrag Stankov, izvršni direktor Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Izabela Kiš i predsednik Opšteg udruženja preduzetnika, Miroslav Đurić.

I Taxi Zrenjanin

Zamenik gradonačelnika, Saša Santovac, u svom obraćanju je naglasio, da je ova privredna manifestacija veoma bitna kako za naš grad, tako i za našu državu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-Ove godine očekujemo između 150 i 200 domaćih i inostranih izlagača, koji će predstaviti svoje proizvode i delatnosti. Time ćemo još jednom dokazati da je zrenjaninski privredni sajam izuzetno dobro organizovan i posećen. Pored izlaganja, biće organizovano i niz drugih sastanaka sa ciljem da privrednici komuniciraju između sebe, da razgovaraju sa određenim institucijama, koje im mogu pomoći u njihovom poslovanju – rekao je Santovac.

Dodao je, da „ZrBizNet“ spada u najkvalitetnije privredne manifestacije na teritoriji Republike Srbije.

-Lokalna samouprava će i ove godine finansijski podržati održavanje ovog događaja. Verujem, da će treći po redu Sajam privrede opravdati očekivanja organizatora i da će privrednici biti i više nego zadovoljni – dodao je na kraju zamenik gradonačelnika.

Regionalna privredna komora Zrenjanin i ove godine će biti jedan od organizatora Sajma privrede „ZrBizNet“. Prema rečima njenog direktora, Predraga Stankova, komora će se potruditi da na ovu manifestaciju dovede sve državne institucije, fondove i agencije, koje mogu na licu mesta da pruže pomoć privrednicima.

-Pored toga, trudićemo se da obezbedimo i što više „B2B sastanaka. Privredna komora će sledeće nedelje postaviti jednu platformu na svom internet sajtu, gde će privrednici iz cele Srbije, ali i iz regiona moći da zakazuju sastanke. Bitno je istaći, da želimo da proširimo prostor ispred Hale „Medison“, kako bismo svima pružili mogućnost za jednako predstavljanje – rekao je između ostalog Stankov.

Teme ovogodišnjeg sajma biće podrška digitalizaciji, digitalnoj transformaciji, ženskom preduzetništvu i promociji zanimanja

Digitalizacija i digitalna transformacija je proces konstantnog učenja, promena načina razmišljanja i uanpređivanje poslovanja na drugi način.

-Ovim putem želimo da pomognemo privrednim subjektima da što bolje razumeju cilj ovog procesa, jer se oni moraju prilagođavati novim uslovima poslovanja. Ako ne budu u toku ovih novina, vrlo teško će opstati ili će na kraju nestati – istakla je izvršni direktor Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanina, Izabela Kiš i dodala, da će i ove godine u okviru manifestacije biti održana Dečija pijaca i market zanatskih proizvoda.

Piše: Tivadar Borbelj

 

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh