I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

U Zrenjaninu mali odziv za legalizaciju oružja

U okviru tromesečne akcije legalizacije oružja u Srbiji, Policijska uprava Zrenjanin danas je organizovala javnu promociju kako bi podsetila rok za prijavu ističe za manje od mesec dana.

legalizacija-oruzja-zrenjanin

Legаlizаcijа oružjа podrаzumevа dа vlаsnici oružjа (fizičkа i prаvnа licа) mogu dа registruju, odnosno predаju oružje koje poseduju bez odobrenjа nаdležnog orgаnа, pri čemu nisu dužni dа dokаzuju poreklo oružjа i neće odgovаrаti zа neovlаšćeno nаbаvljаnje, držаnje i nošenje oružjа.

– Ukoliko se posle 4.juna kada ističe rok za legalizaciju kod nekoga pronađu oružje ili minsko eksplozivna sredstva, to lice snosiće krivičnu odgovornost. Ovo je dobra prilika da se legalizuje ili preda oružje koje ne može da se registruje bez bilo kakvog pitanja o poreklu, kažu predstavnici Policijske uprave. Budući da akcija još nije završena ne zna se informacija koliko je oružja do sada legalizovano u Zrenjaninu, ali odziv nije veliki i u odnosu na očekivanja nema toliko oružja i municije. Krajni cilj ove akcije jeste bezbedan život svih građana, rekla je inspektorka za oružje u PU Zrenjanin Sonja Hinić.

PerSu marketi

Oružje se može predati svakog radnog dana od 8 do pola 15,30 sati u prostorijama Policijske uprave Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh