I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U Zrenjaninskoj gimnaziji od sutra počinje redovna nastava – u odeljenjima do 15 učenika

Od ponedeljka 21. septembra nastava u Zrenjanisnkoj gimnaziji odvijaće se redovno za sva odeljenja, a ne samo za prve razrede kao što je bilo tokom prve dve nedelje.

– Da bi se ispoštovale epidemiološke mere u odeljenjima može biti prisutno do 15 učenika. Zato će odeljenja biti podeljena na „A“ i „B“, te će grupa „A“ slušati nastavu u učionicama, dok će grupa „B“ to raditi kao i do sad od kuće, „online“. Sledeće nedelje doći će do zamene grupa, pa će „B“ slušati uživo, a „A“ od kuće – izjavio je Milan Radaković direktor Zrenjaninske gimnazije.

foto: arhiva februar 2020.

I Taxi Zrenjanin

U prethodne dve nedelje redovnu nastavu pohađali su samo učenici prvih razreda.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Na ovaj način u zgradi gimnazije u istom trenutku boraviće između 250 i 270 učenika. Mere prevencije koje su primenjivane i do sada, kao štu su beskontaktno merenje telesne temperature, nošenje maski i socijalna distanca sada će se zbog prisustva većeg broja učenika primenjivati još strožije.  Zrenjaninska gimnazija u spremna je da zavisno od razvoja situacije u bilo kom trenutku pređe u potpunosti na redovnu nastavu kao i da u slučaju nekog lošeg scenarija sa korona virusom pređe na nastavu „na daljinu“ – u ranijoj izjavi potvrdio je Radaković. Po anketi sprovedenoj pre početka školske godine 15% učenika opredelilo se za nastavu „online“, a 85% za redovnu nastavu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh