I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

U zrenjaninskim parkovima održana akcija „Zajedno za lepši komšiluk“

U Zrenjaninu je danas održana velika akcija čišćenja parkova, dečijih igrališta i šetališta u okviru projekta „Zajedno za lepši komšiluk“ kompanije SBB, uz podršku Grada Zrenjanina i JKP „Čistoća i Zelenilo“.

Zajedničkim snagama mobilnog eko tim kompanije SBB, građana i zaposlenih gradskih uprava koje su podržale akciju, očišćene su komšijske površine u Zrenjaninskim naseljima Ruža Šulman, 4. jul, Lesnina, Šećerana, Mala Amerika, MZ Nikola Tesla, Šumica, Junaka Milana Tepića, Novo Berbersko i Putnikovo, kao i Karađorđev trg i Bulevar Veljka Vlahovića.

sbb-akcija-ciscenje-zrenjanina

– Akciju smo osmislili sa idejom da očistimo parkove, šetališta, platoe, mesta na kojima se ljudi okupljaju i naša deca igraju. Želimo da podstaknemo komšije da nam se priključe da zajedno očistimo njihov kraj, a ujedno, to je i poziv da tako ulepšan i ostane. Akcija je počela početkom avgusta u Beogradu, i do sada smo bili u Kragujevcu, Leskovcu, Valjevu, Nišu, Kraljevu, Užicu, Kruševcu, Vršcu, Šapcu i Požarevcu, a ovog vikenda smo u Zrenjaninu. Kampanja će trajati dok god nam vreme to bude dozvolilo, rekao je Zdravko Milinkov ispred kompanije SBB.

Fordomanija

sbb-akcija-ciscenje-zrenjanina-1

– Ovo je zaista sjajna akcija i naše preduzeće će dati doprinos tako što će sav otpad koji prikupi, besplatno odložiti na gradsku deponiju. Iskoristila bih priliku da pozovem sve građane i ljude dobre volje da učestvuju u akciji jer je lepše da živimo u čistijem gradu i da naša deca rastu u zdravijim uslovima, rekla je Danijela Tančić iz JKP Čistoća i zelenilo. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić istakao je da se iz gradskog budžeta izdvajaju značajna sredstva za popravke uništenih klupa i mobilijara umesto da se taj isti novac troši na nešto korisnije

-Svi treba da imamo svest da su to naša zajednička dvorišta i samo ako ih svi zajedno budemo čuvali i održavali, živećemo u lepšem prostoru, rekao je Radišić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh