I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

U zrenjaninskim parkovima održana akcija „Zajedno za lepši komšiluk“

U Zrenjaninu je danas održana velika akcija čišćenja parkova, dečijih igrališta i šetališta u okviru projekta „Zajedno za lepši komšiluk“ kompanije SBB, uz podršku Grada Zrenjanina i JKP „Čistoća i Zelenilo“.

Zajedničkim snagama mobilnog eko tim kompanije SBB, građana i zaposlenih gradskih uprava koje su podržale akciju, očišćene su komšijske površine u Zrenjaninskim naseljima Ruža Šulman, 4. jul, Lesnina, Šećerana, Mala Amerika, MZ Nikola Tesla, Šumica, Junaka Milana Tepića, Novo Berbersko i Putnikovo, kao i Karađorđev trg i Bulevar Veljka Vlahovića.

sbb-akcija-ciscenje-zrenjanina

– Akciju smo osmislili sa idejom da očistimo parkove, šetališta, platoe, mesta na kojima se ljudi okupljaju i naša deca igraju. Želimo da podstaknemo komšije da nam se priključe da zajedno očistimo njihov kraj, a ujedno, to je i poziv da tako ulepšan i ostane. Akcija je počela početkom avgusta u Beogradu, i do sada smo bili u Kragujevcu, Leskovcu, Valjevu, Nišu, Kraljevu, Užicu, Kruševcu, Vršcu, Šapcu i Požarevcu, a ovog vikenda smo u Zrenjaninu. Kampanja će trajati dok god nam vreme to bude dozvolilo, rekao je Zdravko Milinkov ispred kompanije SBB.

I Taxi Zrenjanin

sbb-akcija-ciscenje-zrenjanina-1

– Ovo je zaista sjajna akcija i naše preduzeće će dati doprinos tako što će sav otpad koji prikupi, besplatno odložiti na gradsku deponiju. Iskoristila bih priliku da pozovem sve građane i ljude dobre volje da učestvuju u akciji jer je lepše da živimo u čistijem gradu i da naša deca rastu u zdravijim uslovima, rekla je Danijela Tančić iz JKP Čistoća i zelenilo. 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić istakao je da se iz gradskog budžeta izdvajaju značajna sredstva za popravke uništenih klupa i mobilijara umesto da se taj isti novac troši na nešto korisnije

-Svi treba da imamo svest da su to naša zajednička dvorišta i samo ako ih svi zajedno budemo čuvali i održavali, živećemo u lepšem prostoru, rekao je Radišić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh