I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

Stiglo 1100 paketa za ugrožene u Zrenjaninu

Paketi su stigli na zahtev Štaba za elementarne nepogode, a biće podeljeni naknadno, po rasposredu i kriterijumima Centra za socijalni rad

U Crveni krst u Zrenjaninu danas je iz Robnih rezervi Vojvodine stiglo 1.100 paketa sa namirnicama, koje će biti podeljene socijalno najugroženijim porodicama na području grada.

Paketi su stigli na zahtev Štaba za elementarne nepogode, a biće podeljeni naknadno, po rasposredu i kriterijumima Centra za socijalni rad.

U Crvenom krstu u Zrenjaninu svakodnevno se podeli 200 obroka socijalno ugoženima, a mesečno 340 korisnika sa područja grada dobija lanč pakete.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

U akciju solidarnosti uključio se i Organizacioni odbor Turijske kobasicijade koja se štandovima na glavnom Gradskom trgu danas promoviše u Zrenjaninu.

Organizacijski odbor manifestacije predao je Crvenom krstu Zrenjanina kobasicu težine 30 kilograma i dužine 30 metara namenjenu korisnicima Sigurne kuće u rom gradu.

Izvor : Glas Javnosti

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh