I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U toku je sanacija kvara na vodovodnoj mreži na Lesnini

22,24h POSLEDNJA VEST: Radovi na Lesnini na otklanjanju kvara na vodovodnoj mreži započeti u popodnevnim časovima u vreme trajanja zabrane kretanja, još uvek traju. Otkriveno je još jedno mesto kvara u blizini prethodnog, a radove dodatno otežavaju podzemna infrastruktura Gradske toplane i Telekoma. Bez vode su zgrade u neposrednoj okolini izvođenja radova. Radnici JKP „Vodovod i kanalizacija“ ulažu napore da radove privedu kraju što pre. U tom preduzeću kažu da je zbog navedenih činjenica nezahvalno davati procene o potrebnom vremenu za završetak radova, a očekivanja su da će isti biti okončani tokom noći.

19,09h

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ u vreme trajanja zabrane kretanja izvode radove na sanaciji kvara u Ulici Koče Kolarova na Lesnini.

Ukoliko zbog potrebe izvođenja radova dođe do prekida vodosnabdevanja, prema trenutnim procenama, isto bi trebalo da potraje, ukoliko ne dođe do nepredviđenih situacija, oko 2 sata.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ u vreme trajanja zabrane kretanja izvode radove na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži u ulici Koče Kolarova u naselju Lesnina.

U toku su radovi na uklanjanju betonskih površina koji treba da omoguće pristup samom mestu kvara. U pitanju su obimni radovi pa se ne mogu dati precizne informacije kada će sama havarija biti otklonjena.

Kada se pristupi samom mestu kvara, ukoliko bude neophodno da bi isti bio saniran, moguće je da će uslediti privremeni prekid vodosnabdevanja. Isti će prema prvim procenama, ukoliko ne dođe do nepredviđenih situacija, potrajati oko 2 sata.

U slučaju prekida vodosnabdevanja bez vode će ostati višespratnice u naselju Lesnina koje se nalaze u neposrednom okruženju samog mesta kvara.

Ukoliko dođe do prekida vodosnabdevanja, isto će biti ponovo uspostavljeno odmah nakon okončanja radova na sanaciji kvara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh