I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U subotu počinje šesta sezona velikog dečijeg kviza „SuPersu“ u Zrenjaninu

Šesta sezona velikog dečijeg kviza pod nazivom „SuPersu“ počinje 5. maja i trajaće naredne tri subote. Reč je o takmičenju koje je namenjeno učenicima viših razreda osnovnih škola Srednjobanatskog okruga.

Na ovogodišnje takmičenje se prijavilo 16 osnovnih škola sa 21 ekipom. Kviz će biti održan u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanin i odvijaće se u terminima od 10, 11, 12 i 13 časova.

SUBOTA, 5. MAJ:

10:00 – OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina (prva ekipa), OŠ „Bratstvo“ iz Aradca (prva ekipa) i OŠ „2. Oktobar“ iz Zrenjanina (prva ekipa);

I Taxi Zrenjanin

11:00 –  OŠ „Bratstvo“ iz Aradca  (druga ekipa), OŠ „Branko Ćopić“ iz Lukićeva i OŠ „2. Oktobar“ iz Zrenjanina (druga ekipa);

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

12:00 – OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“  iz Zrenjanina, OŠ „Uroš Predić“ iz Orlovata i OŠ „Petar Petrović Njegoš“ iz Zrenjanina;

13:00 – OŠ „Sveti Sava“ iz Žitišta, OŠ „Jovan Dučić“ iz Kleka i OŠ „Đura Jakšić“ iz Zrenjanina;

SUBOTA, 12. MAJ:

10:00 – OŠ „Dr Jovan Cvijić“ iz Zrenjanina (prva ekipa), OŠ „Dositej Obradović“ iz Zrenjanina (prva ekipa) i OŠ „Aleksandar Sabovljev“ iz Ečke.

11:00 – OŠ „Stevan Knićanin“ iz Knićanina, OŠ „Dr Jovan Cvijić“ (druga ekipa) iz Zrenjanina i OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina (druga ekipa)

12:00 – OŠ „Bratsvo jedinstvo“ iz Belog Blata, OŠ „Dositej Obradović“ iz Farkaždina i OŠ „Dositej Obradović“ iz Zrenjanina (druga ekipa)

Veliko finale i poslednji takmičarski dan predviđen je u subotu, 19. maja, kada ćemo saznati i konačne pobednike, najuspešnije učenike ovogodišnjeg kviza. 

Svi takmičari biće nagrađeni prigodnim poklonima sponzora, a pobednici  će osvojiti vredne nagrade u vidu putovanja. Prijatelji SuPersu kviza su: Persu marketi, Mrkšićevi Salaši, Mlekara – Zott, Knjižara – „Birooprema“,  Kraljeva voda, Akvapark „Petrolend“ – Bački Petrovac i Akvapark Jagodina.

Takmičenje je eliminatornog karaktera. Finalni krug takmičenja čine tri ekipe – pobednice svakog pojedinačnog takmičenja. Žiri će biti u sledećem sastavu: Rako Tomović – profesor istorije i predsednik žirija, Ivana Sabo – profesorka biologije i Vladimir Đurić – programski direktor Kulturnog centra Zrenjanina. Kviz je otvoren za javnost.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh