I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U subotu na Peskari „Čitanjac sa bibliotekarima – Piratska avantura“

Ukoliko su vam se dopale čitalačke radionice i Knjižider Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, ova subota 24.08. tek će biti praznik za sve male čitače koji se upute na Peskaru!

Naime, na ovom gradskom kupalištu (pored terena za odbojku),  sa početkom u 10:30h, zakazan je još jedan Čitanjac sa bibliotekarima.

Podsetimo se, prošlog vikenda najmlađi Zrenjaninci i bibliotekari pročitali su knjigu „Nasmejana ajkula“. Učestvovali su u potrazi za skrivenim blagom i kovčežićem, koji je krio nagrade za sve učesnike potrage. Nakon čitanjca, organizovan je i đuskanjac sa Nikoletom Vidaković i devojčicama iz plesnog studija „Free dance“.

PerSu marketi

Ove subote, pored čitalačkog kutka u „Sport caffe 023“,  avantura se nastavlja, ali ona prava letnja i piratska, kažu organizatori. Bibliotekari će deci pročitati knjigu „Pirati su lepo vaspitani“, a potom će svi učestvovati u piratskim izazovima i trkama brodića. Najbolji, najvaspitaniji i najsnalažljiviji mali pirati, biće nagrađeni, svi će dobiti i osveženje. Bibliotekari kažu da su i za ovu radionicu potrebni samo kupaći kostimi, kremice za Sunce i veliki osmesi.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh