I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

U subotu manifestacija „Aradac na dlanu“

Manifestacija „Aradac na dlanu“ biće održana u subotu 21. maja na nekoliko lokacija – u dvorištu i na platou mesne zajednice i u parku tog naseljenog mesta.

aradacke-herovke-3

Program će početi u 9 sati svinjokoljem, takozvanom „zabijačkom“ koji će pripremiti Udruženje ljubitelja kobasica. Oni će prikazati kako su svinjokolji izgledali nekad.

U periodu od 9 do 16 sati biće organizovana prodaja kobasica i besplatna degustacija čvaraka, prodaja slatkih i slanih poslastica – krofni, kiflica, herovki, biće izloženi proizvodi poput sireva, meda, vina, suvenira… Organizatori su pripremili i mini ZOO vrt mladunaca domaćih životinja.

I Taxi Zrenjanin

-U 10 sati Udruženje vinara i vinogradara zagrejaće kotao za pečenje rakije koja će se nešto kasnije, pored 40 vrhunskih aradačkih vina, i degustirati. U 11 sati će nastupiti Meškarke, u 13,30 videćemo demonstraciju vežbe Vatrogasnog društva Aradac, priredićemo folklorni nastup i pesme, šahovske simultanke, kažu organizatori.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Oni su pozvali sve posetioce iz Zrenjanina, okoline i drugih gradova i opština da tog dana vide njihovu tradiciju, kulturu i običaje i da uživaju u nadaleko poznatoj gastronomiji ovog mesta.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh