I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • agencija dane
Vesti Zrenjanin

U sportskom danu u školi „Petar Petrović Njegoš“ učestvovalo 350 učenika

U dvorištu Osnovne škole ’’Petar Petrović Njegoš’’ u subotu je održan sportski dan, školska manifestacija u kojoj je ove godine učestvovalo 350 učenika. Događaj svake godine organizuje Klub nastavnika i roditelja „Sinapsa“.

-Sportski dan realizujemo treću godinu za redom, a nastao je kao rezultat rada Školskog kluba roditelja i nastavnika i saradnje roditelja, učitelja, nastavnika u OŠ P.P.Njegoš i vaspitača vrtića „Bambi“, sa ciljem promovisanja zdravog načina života, druženja dece, roditelja i nastavnika, timskog duha, predstavljanja zanimljivih igara. Pripremili smo takmičenje u navlačenju konopca, trčanju, pikadu, vorteksu. I ovogodišnji moto sportskog dana je podrška u razvijanju sportskog duha kod dece, njihovom druženju i obezbeđivanju mogućnosti da svako dete može da se prijavi bez obzira na svoju fizičku spremnost, i zajedno sa timom svojih drugara učestvuje u interesantnim disciplinama, kažu u ovoj školi.

I Taxi Zrenjanin

Sportski dan posetilo je preko 600 posetilaca, od kojih preko 350 dece koja su se takmičila u četiri discipline – skok iz mesta, štafeta, vorteks i pikado, u kategorijama:

– predškolci (četiri ekipe)
– prvi i drugi razred (dvanaest ekipa)
– treći i četvrti razred (sedamnaest ekipa)
– peti i šesti razred (sedam ekipa)

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ekipe koje su osvojile prvo mesto:

vrtić „Bambi“ – prvo mesto ekipa „Bambi 2“
prvi razred – prvo mesto ekipa „Zlatne šapice“
drugi razred – prvo mesto ekipa „Njegoševe munje“
treći razred – prvo mesto ekipa „Crni panteri“
četvrti razred – prvo mesto ekipa „Nepobedivi“
peti i šesti razred – prvo mesto ekipa „Stars“

Sportski dan je realizovan uz pomoć i podršku „Nacionalne asocijacije roditelja i nastavnika Srbije“, FK ’’Bambi’’, Golf teren Žabalj, Tekvondo klub ’’Proleter’’, Veslački klub ’’Begej 1883’ i mediji. Održavanje ovog događaja pomogli su i preduzetnici i privrednici – Igraonica „Vragolan“, školica „Čigra“, kompanija „Gomex“, Centar za edukaciju „Big Ben“, prodavnica „Aristo pets“, knjižara „Stražilovo“, butik „Didi kids“. Oni su obezbedili školi veliki broj lopti, prepona, obručeva, štoperice, koji ostaju školi i vrtiću „Bambi“ na korišćenje.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh