I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin

U službi zdravog života – „Wellness studio“ Zrenjanin

Malo ljudi zna tačnu definiciju wellnessa, ali bi je mnogi sigurno povezali sa zdravljem i zdravim načinom života. Wellness zapravo predstavlja DOBRO STANJE, zdravu ravnotežu uma i tela. Definiše se i kao “potraga za zdravim, balansiranim životnim stilom”. U svetu je odavno zastupljen, a u Srbiji se poslednjih godina intenzivno prihvata kao dobar trend. Otvaranjem specijalizovanog studija u Zrenjaninu, i naši sugrađani su dobili priliku da wellness prihvate kao kvalitetan način života.

Wellness studio” otvoren je u našem gradu početkom jula ove godine, sa namerom da kod sugrađana podigne svest o značaju zdravog i aktivnog načina života. U ovom centru kažu da je najveći segment wellnessa – wellness ishrana. Upravo je ishrana ono čime se bavi studio u Zrenjaninu i licencirani wellness savetnici bave. Svaki klijent “Wellness studija” dobija individualan program ishrane, bilo u cilju regulacije telesne težine ili opšteg dobrog stanja. Najtraženiji su programi mršavljenja, povećanja mišićne mase, ishrana za sportiste… Klijenti koji su na programu ishrane ovog studija, imaju kompletnu uslugu wellness savetnika, što podrazumeva redovan kontakt telefonom, kontolne analize, kao i edukacuju o ishrani. U planu je da se u narednom periodu uvedu i redovni treninzi, o čemu će više informacija biti i putem grupe na Fejsbuk stranici http://www.facebook.com/groups/327019864056174/Rezultati zadovoljnih Zrenjaninaca jesu ono što svakako Wellness studio izdvaja od svih drugih studija, tehnika, teretana, dijeta…Ovo su neosporivi dokazi pozitivnih promena nastali prihvatanjem zdravog načina života.

NOVOST U “WELLNESS STUDIJU”Od 20.11. uvedena je linija za ishranu kože. U pitanju je biljna, multivitamniska, italijanska kozmetika visokog kvaliteta. Postoje 2 kolekcije, redovna i za zreliju kožu.

PROMOTIVNA AKCIJA – BESPLATNE WELLNESS ANALIZEWellnesss studio” poklanja 50 besplatnih wellness analiza. U pitanju je analiza tela i metabolizma, specijalnim aparatom koji pored kilaže određuje i BMI, masnoće organizma, mišićnu masu, brzinu metabolizma i organske masnoće. U skladu sa rezultatima, svako će dobiti i preporuku programa izbalansirane ishrane. “Wellness studio” poklanja i 50 besplatnih hidratacija lica – tretman biljnom, multivitaminskom, kozmetikom koji će vam pružiti dubinsku hidrataciju lica. Prijava za besplatne analize i tretmane, kao i učlanjenje u “Wellness studio” obavlja se pozivom na broj 064 27 99 020 Sve aktivnosti studija mogu se pratiti i na Fejsbuk strani http://www.facebook.com/zdrava.ishrana.hl

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh