I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

U sklopu „Nedelje turizma“ priređeno i „Venčanje u dvorcu“

Četvrtog dana manifestacije „Nedelja turizma“ koja se održava u dvorcu Kaštel u Ečki, održan je program posvećen činu venčanja. Glavni deo programa predstavljala je revija venčanica, a priređen je i mini sajam venčanja, na kojem su predstavljeni prateći programi potrebni za organizovanje najlepšeg dana u životu jednog para.

-Saradnja sa Kaštelom, traje duži niz godina. Ovo je zaista lep momenat i odvija se na obostrano zadovoljstvo. Danas organizujemo reviju venčanica, kao i prezentaciju svega onoga što je za venčanje potrebno. Imamo predstavljanje burmi, dekoracije, fotografa, cveća, venčanice, svečana muška odela, šminkere, kaže Jelena Dostanić iz studija Love decorations.

Ona dodaje da ne postoje određena pravila kada su zahtevi za organizovanje venčanja u pitanju.

Fordomanija

-Da bi se osmislila dekoracija, važno je prvo upoznati klijente. Bilo je raznoraznih neobičnih zahteva, i upravo takav jedan zahtev sada radimo. Tehnička izvodljivost nekih želja mladenaca, ume da bude veoma zahtevna, ali ja volim da radim sa ljudima koji mi pružaju izazov, kaže naša sagovornica.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Baletski studio „Stage“ je učestvovao u programu, a balerine su zaplesale u venčanicama.

-Velika nam je čast što učestvujemo u ovom programu, i što će naše balerine imati priliku da pokažu svoj graciozan hod i u venčanicama. Učestvuju i mlađe devojčice, i pokazaćemo ono što redovno vežbamo u našoj sali. Drago nam je što će večeras na repertoaru biti klasičan balet, što je veoma retko, jer svi traže nešto modernije. Balerine će odigrati Šopenov Menuet i Valcer, istakla je direktorka baletskog studija „Stage“, Aleksandra Tot.

Svi parovi koji su bili zainteresovani za ponuđene usluge, mogli su da ostvare i određene popuste za pojedine usluge, a prema rečima direktorke Kaštela, Jasmine Dologušin, u njihovom dvorcu imaće pogodnosti čak do kraja godine.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh