I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U ponedeljak višečasovni prekid vodosnabdevanja u gradu

Zbog radova Elektrodistribucije trafostanice koje napajaju bunarske pumpe „Vodovoda i kanalizacije“, u periodu od 8,30 do 15 časova trajaće prekid vodosnabdevanja u celom gradu.

-Planirani prekid snabdevanja električnom energijom iskoristićemo za neophodne radove na sopstvenim trafostanicama, kao i za radove na revitalizaciji pojedinih bunara i bunarskih pumpi koji snabdevaju grad vodom, kao i preventivnu proveru delova vodovodne mreže koja će snabdevati vodom postrojenje za prečišćavanje vode, čime ćemo u velikoj meri preduprediti pojavu potencijalnih problema nakon puštanja postrojenja u rad. Svi pomenuti radovi dovešće do toga da sistem vodosnabdevanja u gradu bude još stabilniji i sigurniji, a samim tim smanjiće se u velikom procentu mogućnosti kvarova koji bi doveli do značajnijih prekida vodosnabdevanja u budućem periodu, rekli su portalu I love Zrenjanin u „Vodovodu i kanalizaciji“.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odlažu, a o novom terminu javnost će blagovremeno biti obaveštena.

Fordomanija
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh