I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

U planu pripreme za prihvatanje prečišćene vode – sanacija i ispiranje cevovoda

Sednica Skupštine grada, sazvana po hitnom postupku, imala je tri tačke dnevnog reda – Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Zrenjanina za 2019. godinu – Rebalans II, Predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Izmene i dopune Posebnog programa o korišćenju subvencija iz budžeta grada Zrenjanina za JKP “Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin za 2019. godinu i Predlog Zaključka o prihvatanju Odluke o usvajanju Izmena i dopuna Programa poslovanja JKP “Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin za 2019. godinu.


Nakon što su svi predlozi odluka usvojeni većinom glasova odbornika, današnje zasedanje prokomentarisao je gradonačelnik Čedomir Janjić.

– Danas je održana vanredna Sednica Skupštine grada, usvojen je rebalans, stanje u budžetu grada Zrenjanina je odlično, ali, nažalost to nije slučaj u JKP “Vodovod i kanalizacija”. To je preduzeće koje u narednom periodu, zajedno sa investitorima prečistača vode, moraju da reše višedecenijski problem, očekujemo u junu da se skine zabrana inspekcije na korišćenje vode za piće, a bez javnog komunalnog preduzeća to ne može da se desi. Odbornici su odobrili sredstva, tako da možemo da intervenišemo, pre svega hoćemo da ispiramo cevovod, da saniramo neke delove cevovoda koji su problematični i da budemo spremni da prihvatimo zdravu pijaću vodu iz prečistača i to je tema današnje skupštinske sednice – rekao je gradonačelnik Janjić.

Izvor i foto: zrenjanin.rs

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh