I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U petak počinju „Dani Kleka“ – manifestacija iz godine u godinu sve bolja

Tradicionalna manifestacija „Dani Kleka“ biće održana od 23. do 25. juna u naseljenom mestu Klek. Organizatori su i za ovu godinu predvideli mnoštvo dešavanja – kulturnih, sportskih, ekoloških i zabavnih.

Manifestacija počinje u petak, 23. juna, od 16 sati finalom Mini olimpijade u malom fudbalu, uličnoj odbojci i poligonima na Trgu. Od 17h u parku će biti postavljena izložba radova domaće radinosti, a program na bini kreće u 19 h maskenbalom i priredbom koju su pripremila dece iz OŠ “Jovan Dučić”. Od 20.30 h počinje dečija predstava “Fraze za kućne maze” Todeta Nikolića, a potom od 21.30 h predstava za odrasle “Ko je ovde idiot?” u kojoj glume Milan Kalinić i Srđan Ivanović. Vatromet je zakazan za 22.30h nakon čega sledi muzički program “Besne gliste”.

U subotu, 24. juna, likovna kolonija startuje već od 09h na Trgu a u 11h je promocija knjige “Hercegovina u NOB-u” autora Milana Ateljevića u OŠ “Jovan Dučić”. Turnir u basketu 3:3 počinje u 16h u školskom dvorištu, a nešto kasnije kod spomen-parka je pokazna vežba Dobrovoljnog vatrogasnog društva Klek i Crvenog krsta Zrenjanin. Na bini program počinje u 20h i to “Banatskim karnevalom”, predstavom za decu i folklornim nastupima KUD “Klek” i KUD “Pionir” Zrenjanin i Crkvenim horom Klek. Posle nastupa će biti saopšteni i najbolji sportski rezultati i biće proglašen đak generacije. Od 21.30h je na programu Kabare “Ja pevam svoj bluz” Goran Sultanovića, a u 23h je koncert benda “Francuska sobarica”.

PerSu marketi

U nedelju, 25. juna, u 07h počinje takmičenje u pecanju na Begejskoj plaži, dok u 12h počinje takmičenje u kuvanju riblje čorbe kod spomen-parka. Proglašenje pobednika je najavljeno za 17h, a od 18h je izložba pasa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh