I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U okviru manifestacije „Grad otvorenog srca“ podeljeno preko 500 paketića

Šesta po redu manifestacija „Zrenjanin – grad otvorenog srca“ u organizaciji Turističke organizacije Zrenjanjina, Kulturnog centra, i grada Zrenjanina realizovana je danas ispred Gradske kuće. Program koji je počeo tačno u podne, okupivši veliki broj mališana na Trgu slobode, uprkos tmurnom vremenu.

U okviru manifestacije nastupili su Dečiji hor Kulturnog centra Zrenjanina, hor “Super Nova”, plesna grupa ”Free Dance”, „Kolorino stvaralaštvo“, „Cekom“, haos animatori i klovnovi.

– Ovo je treća godina, kako kompanija „Gomex“ učestvuje u ovoj manifestaciji. U saradnji s našim dobavljačima uspeli smo da obezbedimo više od 500 paketića za decu, koji se dele ovde na Trgu slobode, a dele ih deda mrazovi, i ja sam siguran da će to biti lep “šlagvort” za decu, da uđu u Novu godinu. Uvek nam je zadovoljstvo da se odazovemo pozivu Gradske uprave, kada smo u prilici. Ovo je prava prilika, da prvo našim najmlađim sugrađanima, u ime kompanije „Gomex“, čestitam predstojeće praznike. Želim im da budu zdravi, da vredno uče, i da im, sve ono što su tražili od Deda Mraza, stigne u toku 2019. godine. Onim starijima poželeću puno zdravlja, a za sve ostalo će se naći, istakao je Nedeljko Golušin, marketing menadžer kompanije „Gomex“.

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh