I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

U nedelju pešačka akcija od Zrenjanina do Kleka – pozvani su svi

Klub planinara Zrenjanin organizovaće u nedelju 20. oktobra pešački izlet od Zrenjanina do Kleka. Reč je o programu masovnog rekreativnog angažovanja građana Zrenjanina „Pešačimo i planinarimo“, koji je urađen na predlog Ministarstva omladine i sporta.

Okupljanje učesnika je zakazano za 7.45h na Žitnom trgu, a povratak je do 15h.

-Sa Žitnog trga krenućemo u 8.00h preko Pešačkog mosta uzvodno, desnom obalom Begeja do Šumica, pored manastira Svete Melanije Rimljanke, motela, Fazanske šume, preko pešačkog mosta na drugu stranu Begeja gde se na desetom kilometru pravi pauza za čaj. Povratak će biti biciklističkom stazom do Zrenjanina. U skladu sa trenutnom situacijom, moguće je da tura ide suprotnim smerom od planiranog. Ukupna staza koju ćemo preći iznosi 17 kilometara, kažu u Klubu planinara Zrenjanin.

Fordomanija

Učesnici mogu da ponesu hranu u rancu, obavezno vodu, i čaše iz kojih će u pauzi piti čaj. Iako je najavljeno lepo vreme, sugerisano je da oprema bude za prelazno doba leto/jesen.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Svaki učesnik ture nastupa na sopstvenu odgovornost, i dužan je da potpiše izjavu o rizicima i preuzimanju odgovornosti.

Vodič na ovoj turi biće Dimitrije Janković.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh