I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

U nedelju mogući problemi sa vodosnabdevanjem u celom gradu

Zbog radova Elektrodistribucije Zrenjanin na elektro mreži, u nedelju 27. maja, značajan deo grada biće u toku prepodneva bez struje, kao i deo gde se nalaze bunari odakle se grad snabdeva vodom.

U toku trajanja radova Elektrodistribucije neće doći do potpunog prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada iz razloga što je Elektrodistribucija obezbedila rezervno snabdevanje neophodno za rad bunarskih pumpi, ali je moguće da dođe do pada pritiska vode u mreži kao i do kraćih prekida vodosnabdevanja.

– Radovi su najavljeni za period od 6 do 10 časova, i prema predviđenoj satnici do pomenutih problema u vodosnabdevanju može doći u periodu početka radova Elektrodistribucije od 6 do 7 časova, kao i nakon završetka radova, u periodu od 10 do 11 časova. Koliko će tačno trajati problemi u vodosnabdevanju i u kom obliku će se manifestovati ne zavisi od JKP „Vodovod i kanalizacija“, već od vremena koji protekne između isključenja redovnog i uključenja rezervnog napajanja elektičnom energijom, i obratno, kažu u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh