I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U nedelju 29. marta u periodu od 4 do 7 h dežuraće više od 120 Persu marketa

PerSu marketi ponovo će otvoriti svoja vrata penzionerima, u nedelju 29.03, u periodu od 04h do 07h ujutru.

Kao i prethodne nedelje, i ovog puta preko 120 maloprodajnih objekata biće otvoreno za sve starije građane, kako bi mogli nesmetano da obave svoju kupovinu u svim mestima u kojima ovaj lanac posluje.

-Sigurnost naših kupaca nam je prioritet u ovoj situaciji. Upravo iz tog razloga, ponovo će i ove nedelje naši marketi biti otvoreni u periodu od 04h do 07h, kako bismo omogućili svim starijim građanima da obave kupovinu potrebnih namirnica – najavljuju iz PerSu marketa.

Trenutno u Persu marketima nema problema sa snabdevanjem i robe ima dovoljno za sve, a to se posebno odnosni na osnovne životne namirnice.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Redovno radno vreme u nedelju od 7,30 h

Što se bezbednosti tiče, u nedelju 29. marta u Persu marketima  nastavljaju sa redovnim radom  od 07 i 30h, a sve u cilju  izbegavanja susretanja starijih građana sa ostalim kupcima i kako bi bilo dovoljno  vremena za dezinfikciju kompletnog prostora i svih kontaktnih površina.


Pored produženog radnog vremena u nedelju, PerSu marketi uveli su i dodatne mere zaštite u svoje markete i postavili zaštitne zavese na svim kasama koje u velikoj meri izoluju trgovce i smanjuju potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom na minimum. Pored toga, ispred svih objekata postavljene su dezobarijere za dezinfekciju đonova pre ulaska u market.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh