I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U narednim danima toplije i bez padavina

U narednim danima sunčano i toplo vreme, bez padavina. 

28.09.2018. Ujutru hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, uglavnom na jugu i jugoistoku. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 1 do 8, najviša od 19 do 23 stepena.

29.09.2018. Ujutru hladno. Tokom dana naoblačenje ponegde sa kišom i manjim padom temperature, prvo u severnim i zapadnim, zatim i u ostalim krajevima. Vetar slab i umeren, na severu jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 4 do 10, najviša od 18 do 21 stepen.

30.09.2018. Umereno do potpuno oblačno, svežije, ponegde sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, severnih pravaca. Jutarnja temperatura od 7 do 11, najviša od 15 do 19 stepeni.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

SEZONSKA PROGNOZA VREMENA

OKTOBAR 2018: Prosečno topao i prosečno suv oktobar. Miholjsko leto.

Srednja minimalna temperatura vazduha u oktobru imaće vrednosti u granicama višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 0.2ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u oktobru biće u granicama višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 0.1ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom oktobra biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku nižim za oko 6 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

NOVEMBAR 2018: Topliji i prosečno suv novembar.

Srednja minimalna temperatura vazduha u novembru imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 0.9ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u novembru biće iznad višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 0.8ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom novembra zadržaće se u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku nižim za oko 2 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

DECEMBAR 2018: Blaži i prosečno vlažan decembar.

Srednja minimalna temperatura vazduha u decembru imaće vrednosti iznad višegodišnjeg proseka, pri čemu će njena vrednost u proseku biti viša za oko 1.4ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Srednja maksimalna temperatura vazduha u decembaru biće iznad višegodišnjeg proseka, sa vrednostima u proseku višim za oko 1.8ºC u odnosu na višegodišnji prosek. Mesečna suma padavina tokom decembra biće u granicama višegodišnjeg proseka sa vrednostima u proseku nižim za oko 1 mm u odnosu na višegodišnji prosek.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh