I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U Mužlji otvoren logistički centar “Carske bašte”

U Mužlji je juče otvoren logistički centar za voće i povrće koji će srednjebanatskim proizvođačima omogućiti skladištenje robe i postizanje bolje cene, posebno u zimskom periodu. Logistički centar je otvoren u sklopu “Carske bašte”, preduzeća koje okuplja oko 50 povrtaraa crvenu vrpcu je presekao predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor koji je istakao važnost investicije.

Detalj sa svečanog otvaranja “Carske bašte”

– Na ovaj način otvaraju se radna mesta za one koji će raditi u samom skladištu. Samim otvaranjem skladišta proširuje se tržište, koje će omogućiti veću proizvodnju i skladištenje voća i povrća što direktno doprinosi otvaranju novih mogućnosti za domaćinstva koja su proizvođači – istakao je Pastor.

I Taxi Zrenjanin

Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici MZ Mužlja, Grada Zrenjanina, pokrajinske administracije, kao i Centra za razvoj i informisanje “Fokus-M” koje je nosilac aktivnosti i “Carska Bašta” koja je investitor.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

“Carska bašta” je pravno lice koje je okupilo nekoliko poljoprivrednih gazdinstava u jednu organizaciju, radi lakšeg nastupa na tržištu. Okupljeni su isključivo povrtari, a njihovu proizvodnju redovno prati i kontroliše Institut za poljoprivredu u Zrenjaninu. Njihov moto je : “Sveže povrće cele godine”.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh