I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

U Mužlji održano online takmičenje u farbanju uskršnjih jaja

Zbog pandenije koronavirusa, tradicionalno takmičenje u farbanju uskršnjih jaja, koje se već skoro dve decenije održava u Mužlji, drugu godinu zaredom održao se u „onlajn“ formi.

U toku katoličke uskršnje nedelje, članovi Kluba slikara amatera (MAKK) su pozvali najmlađe meštane Mužlje, Lukinog Sela, Mihajlova i Zrenjanina, da kod kuće ofarbaju i ulepšaju jaja, nakon čega su roditelju fotografije uskršnjih jaja poslali na Facebook-profil jednog od organizatora, čime je započelo glasanje, tj. „lajkovanje“ dečijih remek delova.

I Taxi Zrenjanin

Prema odluci žirija, koju su ove godine činili korisnici ove popularne društvene mreže, u kategoriji uzrasta do 5 godina, prvo mesto je osvojio Mark Bakoš. Drugo mesto je pripalo Gloriji Sabo, dok je treća bila Lisa Juhas. U kategoriji dece od šest do devet godina, prvo mesto je pripalo Vilijamu Sabo, druga je bila Mlijana Vlatković, dok je treće mesto osvojila Anabela Haladi. U kategoriji učesnika od 10 do 15 godina, najlepše jaje ofarbao je Nemanja Vlatković, druga je bila Laura Rac, dok je treće mesto osvojio Zalan Bodo.

Posebna nagrada kao najmlađoj učesnici, pripala je Dunji Orban, koja ima dvadeset meseci.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Zahvaljujući Persu marketima, Savetu Mesne zajednice Mužlja i Klubu slikara amatera, poklone nagrađenima uručili su u ime Kluba Mihalj Halai, a u ime organizatora Tivadar Borbelj.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh