I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

U Mužlji održano jubilarno sportsko takmičenje za osobe treće dobi

Članovi sportske sekcije Udruženja starosnih i invalidskih penzionera iz Mužlje organizovali su u dvorištu Doma penzionera jubilarno, deseto takmičenje za osobe treće dobi u bacanju pikada i limenih pločica, kao i u obaranju drvenih lutki.

Zbog visokih letnjih temperatura, na poziv domaćina se odazvalo devet takmičarskih ekipa iz Kikinde, Zrenjanina i Mužlje, čiji članovi su prethodnih nedelja vredno trenirali za ovo, sada već tradicionalno, sportsko nadmetanje.

PerSu marketi

U bacanju pikada najuspešniji su bili takmičari prve ekipe domaćina. Drugo mesto su osvojili članovi Gerontološkog centra iz Kikinde, dok su takmičari Mesnog odbora Crvenog krsta MZ „Žarko Zrenjanin“ bili treći. U obaranju drvenih lutki prva tri odličja su pripala Gerontološkom centru iz Kikinde i takmičarima prve i treće ekipe Mužljanaca, dok su u bacanju limenih pločica svoje umeće najbolje pokazali Kikinđani i Mužljanci.

Ukupnim rezultatom prvo mesto je osvojila ekipa jedan iz Mužlje, drugo mesto je pripalo Gerontološkom centru Kikinda, dok su treći bili takođe Kikinđani, takmičari ekipe Sunčane jeseni.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Događaj su svojim prisustvom upriličile predsednica Opštinskog Udruženja Penzionera grada Zrenjanin Ljiljana Petrov i sekretarka Crvenog krsta Zrenjanin Aleksandra Tanasijević sa volonterima.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh