I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U Mužlji održan kamp logike, znanja i prijateljstva (FOTO)

U Osnovnoj školi „Servo Mihalj“ protekle nedelje održan je šesti  po redu kamp logike, znanja i prijateljstva. Na ovogodišnjem događaju učestvovalo je rekordan broj učenika, njih 65 iz osnovnih i srednjih škola Vojvodine.

Po uzoru na kamp logike u Mađarskoj koji se već dvadeset godina održava zahvaljujući pedagogu Kristijanu Mozešu iz Budimpešte, realizaciju kampa u Mužlji pokrenuo je nastavnik matematike, Ištvan Biro.

PerSu marketi

On je za naš portal rekao da je cilj ovog događaja da deca i tokom letnjeg raspusta u okviru vannastavnih aktivnosti prošire svoje znanje, da razvijaju svoje logično i racionalno razmišljanje, da se bolje upoznaju sa svojim maternjim jezikom, običajima i načinom života, kao i da slobodno vreme provedeno u prirodi iskoriste za sticanje novih prijateljstva.

Na ovogodišnjem kampu učenici su zajedno sa učiteljicama, nastavnicima i mladim mentorima, tokom cele nedelje učestvovali u raznim kreativnim radionicama, kvizovima znanja i logističkim igrama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Poslednje večeri su, pored logorske vatre, najuspešnijim učenicima dodeljenje nagrade, dok su posebna priznanja uručena i onim đacima, koji su se tokom kampa svojim znanjem i umećem istakli u raznim nadmetanjima.

Najbolji među najboljima bio je David Makan.

Podršku održavanju ovih aktivnosti su pružili fondacija „Bethlen Gábor“, Osnovna škola „Servo Mihalj“, kompanija „GOMEX“ i mnogi drugi.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh