I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

U Mužlji održan kamp logike, znanja i prijateljstva (FOTO)

U Osnovnoj školi „Servo Mihalj“ protekle nedelje održan je šesti  po redu kamp logike, znanja i prijateljstva. Na ovogodišnjem događaju učestvovalo je rekordan broj učenika, njih 65 iz osnovnih i srednjih škola Vojvodine.

Po uzoru na kamp logike u Mađarskoj koji se već dvadeset godina održava zahvaljujući pedagogu Kristijanu Mozešu iz Budimpešte, realizaciju kampa u Mužlji pokrenuo je nastavnik matematike, Ištvan Biro.

I Taxi Zrenjanin

On je za naš portal rekao da je cilj ovog događaja da deca i tokom letnjeg raspusta u okviru vannastavnih aktivnosti prošire svoje znanje, da razvijaju svoje logično i racionalno razmišljanje, da se bolje upoznaju sa svojim maternjim jezikom, običajima i načinom života, kao i da slobodno vreme provedeno u prirodi iskoriste za sticanje novih prijateljstva.

Na ovogodišnjem kampu učenici su zajedno sa učiteljicama, nastavnicima i mladim mentorima, tokom cele nedelje učestvovali u raznim kreativnim radionicama, kvizovima znanja i logističkim igrama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Poslednje večeri su, pored logorske vatre, najuspešnijim učenicima dodeljenje nagrade, dok su posebna priznanja uručena i onim đacima, koji su se tokom kampa svojim znanjem i umećem istakli u raznim nadmetanjima.

Najbolji među najboljima bio je David Makan.

Podršku održavanju ovih aktivnosti su pružili fondacija „Bethlen Gábor“, Osnovna škola „Servo Mihalj“, kompanija „GOMEX“ i mnogi drugi.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh