I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

U četvrtak u celom gradu prekid vodosnabdevanja

U četvrtak 14.11. Elektrodistribucija Zrenjanin i JKP „Vodovod i kanalizacija“ vršiće radove na trafostanici „Sever“ i trafostanicama preduzeća kako bi se omogućili uslovi za još pouzdanije snabdevanje električnom energijom bunarskih pumpi na izvorištu i postrojenja za prečišćavanje pitke vode, a samim tim i stabilnije vodosnabdevanje grada.

Planirano je da pomenuti radovi traju od 9 do 13 časova, a zbog potreba izvođenja radova doći će do prekida snabdevanja električnom energijom bunarskih pumpi, pa samim tim i do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada.

Prema planu, prvi prekid vodosnabdevanja na teritoriji celog grada uslediće u četvrtak posle 8,30 časova i trajaće do 11,30 časova, kada će se stvoriti uslovi da se uključe agregati, što će omogućiti vodosnabdevanje grada vodom potencijalno slabijeg pritiska.

PerSu marketi

Ovaj režim vodosnabdevanja ostaće na snazi do završetka radova koji su planirani za 13 časova. Tada će uslediti drugi prekid vodosnabdevanja, kako bi se bunarske pumpe prespojile sa agregata na redovan sistem snabdevanja električnom energijom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prema predviđenom planu, ukoliko ne dođe do nepredviđenih dešavanja, stabilizacija i normalizacija vodosnabdevanja na teritoriji celog grada uslediće do 14 časova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh