I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

U čast sportskog velikana

U hali Medison održan je deseti po redu međunarodni rvački turnir juniora koji nosi ime legendarnog rvača Darka Nišavića.

Na otvaranju samog takmičenja bilo jemnogo poznatih zvaničnika kao i gostiju, među njima su bili i gradonačelnik Mileta Mihajlov, Željko Trajković predsednik Rvačkog saveza Srbije i Srđan Bogaroški, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina.

Na turniru je učestvovalo 53 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Češke. Ekipno je Srbija zauzela prvo mesto, druga je bila Hrvatska, a treća je bila Češka.
U pojedinačnoj konkurenciji najbolji takmičari iz redova Proletera bili su Živica Ostojić, koji je pobedio u kategoriji do 50 kilograma, Nikola Marković koji je bio drugi u kategoriji do 55 kilograma, a bronzane medalje su osvojili Ivan Nećakov u kategoriji do 66 kg i Sava Popović do 84 kg. Nagradu porodice Nišavić dobio je Igor Adamović iz Hrvatske.
Rvački klub Proleter je još jednom pokazao da je sjajan organizator međunarodnih takmičenja, a među zaslužnima za to je i predsednik kluba Dragan Vulešević.

PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh