I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Dani Piva

Truba zatvorila 30. Dane piva

Velikan ovdašnje muzičke scene, bez čijih pesama ne može da prođe značajnija manifestacija u Vojvodini, Zvonko Bogdan, održao je sinoć koncert na Trgu slobode.

Na bini su se prvo pojavili tamburaši koji su zagrejali atmosferu, a ubrzo im se pridružio i bard tamburaške muzike.

dani-piva-zvonko
U svom prepoznatljivom i jedinstvenom stilu, Zvonko Bogdan je dao poseban ton poslednjem danu manifestacije “Dani piva”, a koncert je završio pesmom koja je osvojila publiku – “Ko te ima taj te nema”.

Pevača je iste večeri u Plavom salonu primio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Na Žitnom trgu, publiku je na noge podigao „OK bend“, dobro poznat po sjajnim svirkama i dobroj atmosferi. Publika je sa omiljenim bendom pevala puna dva sata.

– Zrenjaninska publika nam je među favoritima, mi se već dugo družimo i u zadnjih 15 godina bilo je jako dobrih svirki ovde, rekao je pevač benda Goran Gluhaković.

dani-piva-ok-bend
 „House trampet show DJ i trubači“ zatvorili su 30. jubilarnu manifestaciju  “Dani piva”, a publika je do kasnih sati neumorno igrala ispred bine i među pivarskim štandovima. Naizgled neobičan spoj DJ-a i trubača oduševio je posetioce manifestacije, a specijalni gost bio je bubnjar Dragoljub Đuričić.

– Trubača Bojana Ristića sam upozano pre 17 godina, energije su nam se poklopile i od tada, kad god imamo vremena – sarađujemo. On je južnjački trubač, a ja sam tamo gde je dobra energija. Naš nastup sa DJ-em je veoma zanimljiv.

dani-piva-trubaci
Govoreći o gradu, Đuričić je dodao:

– Prvo moram da čestitam Zrenjaninu kakvu su feštu od piva napravili, da mi je to neko rekao ja ne bih verovao. Drugo, grad vam izgleda predivno.

dani-piva-dragoljub

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh