I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Dani Piva

Truba zatvorila 30. Dane piva

Velikan ovdašnje muzičke scene, bez čijih pesama ne može da prođe značajnija manifestacija u Vojvodini, Zvonko Bogdan, održao je sinoć koncert na Trgu slobode.

Na bini su se prvo pojavili tamburaši koji su zagrejali atmosferu, a ubrzo im se pridružio i bard tamburaške muzike.

dani-piva-zvonko
U svom prepoznatljivom i jedinstvenom stilu, Zvonko Bogdan je dao poseban ton poslednjem danu manifestacije “Dani piva”, a koncert je završio pesmom koja je osvojila publiku – “Ko te ima taj te nema”.

Pevača je iste večeri u Plavom salonu primio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Na Žitnom trgu, publiku je na noge podigao „OK bend“, dobro poznat po sjajnim svirkama i dobroj atmosferi. Publika je sa omiljenim bendom pevala puna dva sata.

– Zrenjaninska publika nam je među favoritima, mi se već dugo družimo i u zadnjih 15 godina bilo je jako dobrih svirki ovde, rekao je pevač benda Goran Gluhaković.

dani-piva-ok-bend
 „House trampet show DJ i trubači“ zatvorili su 30. jubilarnu manifestaciju  “Dani piva”, a publika je do kasnih sati neumorno igrala ispred bine i među pivarskim štandovima. Naizgled neobičan spoj DJ-a i trubača oduševio je posetioce manifestacije, a specijalni gost bio je bubnjar Dragoljub Đuričić.

– Trubača Bojana Ristića sam upozano pre 17 godina, energije su nam se poklopile i od tada, kad god imamo vremena – sarađujemo. On je južnjački trubač, a ja sam tamo gde je dobra energija. Naš nastup sa DJ-em je veoma zanimljiv.

dani-piva-trubaci
Govoreći o gradu, Đuričić je dodao:

– Prvo moram da čestitam Zrenjaninu kakvu su feštu od piva napravili, da mi je to neko rekao ja ne bih verovao. Drugo, grad vam izgleda predivno.

dani-piva-dragoljub

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh