I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

„Trofej grada Zrenjanina“ u sklopu predstojećeg Međunarodnog dana mladih

Stavljajući akcenat na važnost bavljenja sportom i fizičkim aktivnostima, Kancelarija za mlade grada Zrenjanina zajedno sa Fudbalskim Klubom „Radnički“, a uz podršku lokalne samouprave, i ove godine će obeležiti Međunarodni dan mladih.

Aktivnosti, koje će biti organizovane povodom obeležavanja ovog datuma, biće održane u subotu, 10. avgusta, sa početkom od 10 časova na stadionu FK „Radnički“.

Tom prilikom u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija, na kojoj je pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura istakao, da obeležavanjem ove manifestacije „želimo da posebno podvučemo činjenicu, da su upravo mladi pokretači promena u našem društvu, oni menjaju stvari na bolje i stožer su svih dobrih ideja.“

I Taxi Zrenjanin

Darko Tošić, predsednik FK „Radnički“ iz Zrenjanina, koji ove godine proslavlja značajan jubilej – 100 godina od osnivanja, se u svom govoru posebno osvrnu na održavanje prve po redu sportske manifestacije pod nazivom „Trofej grada Zrenjanina“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

-„Trofej grada Zrenjanina“ je jedna od naših višegodišnjih ideja, sa ciljem da se na teritoriji grada organizuje jedan ozbiljan turnir u fudbalu za decu i mlade, a da to bude u sklopu Međunarodnog dana mladih i manifestacije „Dani piva“. Na ovogodišnjem, prvom turniru će učestvovati osam ekipa, sastavljenih od dečaka uzrasta 2006. godište. Među takmičarima će biti i ekipe Fudbalskog Kluba „Crvena Zvezda“ i FK „Čukarički“, kao i ekipe iz Zrenjanina i okolnih naselja – rekao je Tošić.

Ispred Kancelarije za mlade grada Zrenjanina, prisutnima se obratio Marko Miškeljin, koji je na kraju dodao, da će pored manifestacije „Trofej grada Zrenjanina“, biti održana i taktičko-pokazna vežba Žandarmerije sa naglaskom na bezbednost na stadionima, volonteri Crvenog krsta Zrenjanin će takođe izvesti jednu pokaznu vežbu, dok će na samom otvaranju učestvovati i Free Dance Studio.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh