I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

„Trofej grada Zrenjanina“ u sklopu predstojećeg Međunarodnog dana mladih

Stavljajući akcenat na važnost bavljenja sportom i fizičkim aktivnostima, Kancelarija za mlade grada Zrenjanina zajedno sa Fudbalskim Klubom „Radnički“, a uz podršku lokalne samouprave, i ove godine će obeležiti Međunarodni dan mladih.

Aktivnosti, koje će biti organizovane povodom obeležavanja ovog datuma, biće održane u subotu, 10. avgusta, sa početkom od 10 časova na stadionu FK „Radnički“.

Tom prilikom u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je konferencija, na kojoj je pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura istakao, da obeležavanjem ove manifestacije „želimo da posebno podvučemo činjenicu, da su upravo mladi pokretači promena u našem društvu, oni menjaju stvari na bolje i stožer su svih dobrih ideja.“

Fordomanija

Darko Tošić, predsednik FK „Radnički“ iz Zrenjanina, koji ove godine proslavlja značajan jubilej – 100 godina od osnivanja, se u svom govoru posebno osvrnu na održavanje prve po redu sportske manifestacije pod nazivom „Trofej grada Zrenjanina“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-„Trofej grada Zrenjanina“ je jedna od naših višegodišnjih ideja, sa ciljem da se na teritoriji grada organizuje jedan ozbiljan turnir u fudbalu za decu i mlade, a da to bude u sklopu Međunarodnog dana mladih i manifestacije „Dani piva“. Na ovogodišnjem, prvom turniru će učestvovati osam ekipa, sastavljenih od dečaka uzrasta 2006. godište. Među takmičarima će biti i ekipe Fudbalskog Kluba „Crvena Zvezda“ i FK „Čukarički“, kao i ekipe iz Zrenjanina i okolnih naselja – rekao je Tošić.

Ispred Kancelarije za mlade grada Zrenjanina, prisutnima se obratio Marko Miškeljin, koji je na kraju dodao, da će pored manifestacije „Trofej grada Zrenjanina“, biti održana i taktičko-pokazna vežba Žandarmerije sa naglaskom na bezbednost na stadionima, volonteri Crvenog krsta Zrenjanin će takođe izvesti jednu pokaznu vežbu, dok će na samom otvaranju učestvovati i Free Dance Studio.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh