I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • Univer export
 • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

˝Trka za srećnije detinjstvo˝ ovog vikenda u Aviv Parku

Aviv Park Zrenjanin u saradnji sa Gradskom upravom grada Zrenjanina, Sportskim savezom grada Zrenjanina, Crvenim krstom, Savezom za školski sport već po drugi put organizuje ˝Trku za Srećnije detinjstvo˝.

U subotu, 23.09. humanitarno –sportska manifestacija „Trka za srećnije detinjstvo“, održaće se sa ciljem promocije sporta i zdravog načina života i odrastanja.


Osnovni ciljevi manifestacije su:

 • Promocija sporta kao zdravog načina života, i potrebe da se deca od ranog uzrasta redovno bave fizičkom aktivnošću kako bi se pravilno i zdravo razvijala
 • Aktivno učešće u prikupljanju sredstava za uspešne učenike koji su ostali bez roditelja u porodicama koje su u stanju socijalne potrebe

Poziv zainteresovanim da se uključe u trku

Pozivamo sve zainteresovane učenike svih osnovnih škola da učestvuju u manifestaciji „Trka za srećnije “, u okviru koje će biti održane:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi
 1. U 10.00 časova: IX Mini Olimpijada Udruženja za pomoć mentalno-nedovoljno razvijenim osobama
 2. U 11.00 časova: Trka za srećnije detinstvo – Trka je otvorenog tipa za sve učenike osnovnih škola i srednjih škola.
  Učenici će kupovinom startnog broja i istrčavanjem utvrđene trase prilagođene uzrastu (od 100 do 800 metara), dati svoj doprinos ovoj akciji.
 3. Dobrovoljno davanje krvi od 10 do 12 časova (za sve punoletne i zdravstveno sposobne posetioce Aviv Parka i gledaoce trke).
 4. Prodajna izložba ručnih radova osoba sa smetnjama u razvoju od 10 do 13 časova.


Za sve učesnike će biti obezbeđene diplome i zahvalnice, a predviđeno je da najuspešniji učenici dobiju medalje i pehare.

Dođite da zajedno promovišemo humanost, sport, zdrav način života, ali i da podržimo naše najmlađe! Vidimo se u subotu, 23.09., u Aviv Parku Zrenjanin, poručili su organizatori.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh