I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Dobre Vesti našeg grada

Tribina za mlade na temu „Moj put do uspeha“

U okviru realizacije projekta „Omladinski biznis kluba“, u prostorijama udruženja preduzetnika, u utorak 5. i sredu 6. novembra, sa početkom u 13 časova, biće održana panel diskusija na temu „Moj put do uspeha“.

omladinski biznis klub zrenjanin

Projekat „Omladinski biznis klub“ se usmeren je ka mladim, nezaposlenim osobama, starosti do 30 godina i mladim preduzetnicima iz Grada Novog Sada, Grada Zrenjanina i opštine Novi Bečej.

Darko Trajlov koordinator projekta „Omladinski biznis klub“ za Zrenjanin navodi za naš portal izjavio da će se prisutnima na ovoj tribini obratiti mladi preduzetnici iz Zrenjanina koji su postigli uspeh u svom gradu i nisu stariji od 32. godine, a posao su započeli bez kredita i početnog kapitala.

PerSu marketi

– Na ovaj način želimo da spojimo mlade ljude i mlade preduzetnike koji su postigli uspeh. Cilj nam je da oni kao starosno bliski, jedni drugima prenesu dovoljno optimizma i ključnih savet, kao i odgovore na na ključna pitanja : Zašto preduzetništvo? , Koji su najveći izazovi za mlade preduzetnike? Da li je iskustvo precenjeno? Koliko je važna kreativnost u poslu?. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ova tribina je zatvorenog tipa, a svi koji žele da prisutvuju uz obaveznu prijavu putem jednostavnog online obrazca.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh