I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Tri sela pred odlukom za uvođenje samodoprinosa

Gradski većnici su na današnjoj sednici dali saglasnost na predloge odluka za uvođenje samodoprinosa a zatim i raspisivanje referenduma u mesnim zajednicama Klek, Knićanin i Zlatica (Lazarevo). 

Tako je za Klek predviđen samodoprinos od 1.3.2016. do 28.2. 2026. u ukupnom iznosu od 287 miliona dinara, u Knićaninu bi u istom periodu trebalo da se prikupi 25 miliona dinara, a u MZ Zlatica – Lazarevo 10 miliona 125 hiljada dinara. 

gradsko-vece-decembar-2015

-Na današnjoj sednici su najvažnije tačke upravo uvođenje samo doprinosa i raspisivanje referenduma za isti.  To će biti tema na sutrašnjoj sednici Skupštine grada i očekujem da odbornici daju zeleno svetlo Savetima mesnih zajednica, i građanima mogućnost da odluče da li jesu za samodoprinos ili ne. Među bitnim tačkama je i plan i program rada preduzeća za objedinjenu naplatu“Zona“ za 2016. godinu, a veoma nam je važna i Strategija sporta Grada Zrenjanina za period od naredne dve godine. Naše stručne ekipe uradile su taj program u saglasnosti sa Ministarstvom omladine i sporta, on je bio i na javnoj raspravi, a već sutra će na sednici biti dopuna dnevnog reda, istakao je gradonačelnik Čedomir Janjić koji je predsedavao današnjom sednicom.

PerSu marketi

Mesnim zajednicama u naseljenim mestima Klek, Knićanin, Lukićevo, Stajićevo, Melenci, Lazarevo i mesnoj zajednici „Veljko Vlahović“ izglasan je predlog zaključenja aneksa ugovora kojim se trajanje ugovora o održavanju javnih česmi produžava za šest meseci s obzirom na to da osnovni ugovori ističu u januaru 2016.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh