I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Tri poslodavca iz Zrenjanina sutra će tražiti radnike putem Virtuelnog sajma

Nacionalna služba za zapošljavanje u četvrtak, 20. maja, organizuje prvi Virtuelni sajam zapošljavanja. Nezaposlena lica imaće prliku da potraže posao u periodu od 10 do 16 časova. Na sajmu će učestvovati 70 kompanija koje traže nove zaposlene za oko 2.800 slobodnih poslova u Srbiji. Oko 7.500 registrovanih učesnika (tražilaca posla) imaće priliku da razgovara sa poslodavcima. Zainteresovani se mogu prijaviti sa bilo kog uređaja – mobilnog telefona, tableta, laptopa, desktop računara, bez potrebe instaliranja dodatnog softvera. U Zrenjaninu će na ovaj način tri poslodavca pokušati da pronađu radnike.

Nezaposlena lica koja su zainteresovana za učešće na Virtuelnom sajmu zapošljavanja za to mogu da se registruju putem sajta www.nsz-sajamzaposljavanja.rs.

“Savetnici u Filijali za zapošljavanje Zrenjanin pružaju stručnu pomoć nezaposlenima pri registraciji na sajt, a tu su i za podršku i motivisanje za ovaj vid komunikacije. Broj mesta nije ograničen, a prijavljivanje se odvija kontinuirano. Svi zainteresovani mogu da se prijavljuju sve dok traje sajam tj. do četvrtka u 16 časova. Tražioci posla će moći, sada u virtuelnom okruženju, baš kao i u realnom, da predaju svoj CV, kao i da, putem četa ili video-linka direktno razgovaraju sa poslodavcem i informišu se o mogućnostima zaposlenja. S obzirom na raznolikost potreba kompanija koje učestvuju, sajam je prilika za zaposlenje za različite profile, različitog nivoa kvalifikacija i radnog iskustva. U okviru ove virtuelne manifestacije, održaće se i tri prateće sajamske aktivnosti – vebinari (edukativne tribine) na temu prava u vezi sa zapošljavanjem, zelenih poslova i predstavljanja poslodavcima.”, kaže Aleksandra Štrbac iz Nacionalne službe za zapošljavanje Filijala Zrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

“Na Virtuelnom sajmu iz Zrenjanina učestvuju tri poslodavca. Traženi su: prodavci, radnici na delikatesu, poslovođa maloprodajnog objekta, inženjeri elektrotehnike i mašinstva, referenti finansija i nabavke, komercijalisti, carinski stručnjaci, CNC-tehničari, saradnik u filijali banke za fizička lica, menadžer…”, dodaje Štrbac.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Organizatori očekuju uspešnu realizaciju Virtuelnog sajma zapošljavanja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh