I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Treća gradska tamburica

Ovo leto je muzički „živo“ ako posmatramo zabavna  dešavanja u Zrenjaninu. Prvo smo imali zanimljivu manifestaciju Korzo fest, da bismo nastavili u dobrom ritmu Soundloversa, i ovog vikenda stižemo do Treće gradske tamburice, koja isto postaje tradicionalna manifestacija.

– Ove godine smo program malo komercijalizoovali a za razliku od prethodne kada je u sva četiri dana padala kiša najavljeno je i lepo i toplo vreme – izjavio je Ivan Jovanović, predsednik Organizacionog odbora na press konferenciji održanoj u „Vinskom podrumu „.

On dodaje i  da Tamburica nije politički obojena i da on nije član ni jedne stranke kako se pričalo u javnosti. Sve je odrađeno  ličnim trudom i angažovanjem,  uz pomoć sponzora koji su se odazvali i ove godine, kao i uz pomoć Pokrajinske Vlade  i Grada Zrenjanina.

Fordomanija

–  Program će u petak početi  od 18 časova nastupima KUD-ova a potom će svirati „Gradski akustični  tamburaši, “ Apsolutno romantično “ i tamburaški sastav „Ego „. U subotu program za najmlađe počinje od 13 h sportskom tamburicom i karaokama sa klovnom, zatim plesnom školom za klince, nastupom KUD-ova,  da bi na kraju nastupili gradski akustični tamburaši i bendovi “ Banda drvena “ i “ Ambrozija „.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Halid Muslimović sa tamburašima obeležiće treće veče festivala, a program počinje već od 9 sati ujutru takmičenjem u kuvanju ribljeg paprikaša. Od 14 h startuje dečja igraonica na otvorenom, pozorišna predstava za najmlađe a predgrupa Halidu će biti zrenjaninski školski bend muzičke škole. Ostajepoziv građanima da dođu i uživaju na platou ispred Vojvođanske banke – potpuno BESPLATNO !

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh