I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Tradicionalni oproštaj osmaka u Mužlji

Učenici osmih razreda Osnovne škole „Servo Mihalj“ koji nastavu pohađaju na mađarskom i srpskom jeziku, šetnjom kroz učionice i prigodnim programom, oprostili su se danas od svojih učitelja, nastavnika i mlađih drugara.

Kada su pre osam godina uplašenih lica i držeći se čvrsto za ruke svojih roditelja, đaci zakoračili u tada još nepoznati svet, nisu verovali da će im boravak u školi proleteti za „tren oka”.

I Taxi Zrenjanin

Rađanje prijateljstva i ljubavi, sticanje novih znanja i iskustva, ali i zanimljivi izgovori za odlaganje kontrolnih zadataka, obeležili su svakodnevnicu ove mlade generacije.

Prisutne učenike u obe zgrade mužljanske škole, njihove roditelje i najbliže je prvo pozdravio Atila Molnar, direktor Osnovne škole „Servo Mihalj“, nakon čega je usledio oproštajni program, u kojem su učenici sedmih razreda svojim starijim drugarima poželeli mnogo uspeha u daljem školovanju, a osmaci su se recitacijama i pesmama zahvalili svima na pruženom znanju, podršci i strpljenju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prema ovdašnjim običajima, učenici sedmih razreda su malim maturantima predali tašne, u kojima su bile po jedna olovka, pogača, sitan novac, citat i šačica zemlje.

Sedamdeset petoro učenika osmog razreda najpre čeka matursko veče, zatim polaganje prijemnih ispita i upis u srednju školu. Hrabro i odgovorno, nasmejanih lica spremni su da iskuse nove izazove i pobede sve prepreke.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh