I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Tradicionalni doček u Kulturnom Centru i ove godine

I ove godine , možemo slobodno reći tradicionalno po 12. put  biće organizovan doček nove godine u Kulturnom Centru – Zrenjanin. Hol Kulturnog Centra na dva nivoa više od jedne decenije Zrenjanincima predstavlja sjajan izbor za najludju noć ,jer je preko godine praktično namenjen za kulturne dogadjaje ,što mladima u našem gradu daje priliku da se zažele velike žurke u centru grada.

Ove godne organizatori najavljuju brojne novine, za početak dobro poznati koncept koji je uvek interesantan je takozvana „Semafor Žurka“ . Na ulazu birate boju koja obeležava Vaš status za tu noć , tako se oni koji žele novu avanturu lako pronadju u moru dobrog raspoloženja i veselih zrenjaninaca u najludjoj noći.

U organizaciji su se potrudili da i različiti muzički ukusi budu što bolje zadovoljeni , te vas na dva stage-a očekuje kako živa muzika koja je praktično neizostavna u najludjoj noći ,tako i dj program koji obuhvata raspod on modernog house-a ,preko pop rock ritmova do omladini omiljenih dance hitova iz protekle decenije.

I Taxi Zrenjanin

Broj karata je i za ovaj doček ograničen i ako se uzme u obzir osvrt na predhodne godine ,oni koji dugo razmišljaju ,neretko su ostajali bez ulaznica sa konzumacijama. Za vas koji ste brzi tu je blagajna Kulturnog Centra u Zrenjaninu ili broj telefona 065.436.83.84

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh