I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

TOP saveti zrenjaninske blogerke Katarine Peruničić

Naša mlada sugrađanka Katarina Peruničić stiče sve veću popularnost putem vlastitog bloga koji je pokrenula pre samo pola godine. Od tada do danas blog je dostigao 80.000 poseta.

Iskustvo u bavljenju fitnesom i vidove zdrave ishrane rešila je da ovim putem podeli sa svima koji teže takvom životnom stilu, ili žele da započnu novu stranicu u svom životu. Sa Katarinom smo razgovarali nakon jednog od napornih treninga koje svakodnevno upražnjava.

katarina-perunicic2 I love Zrenjanin: Šta je sve prethodilo odluci da pokreneš samostalni blog?

-Pre otprilike godinu dana napravila sam veliku promenu u svom životu, ili bolje reći na sebi. Za dva meseca sam izgubila između 8 i 12 kilograma i odmah su krenule i pohvale na račun mog izgleda, ali i pitanja „kako sam to postigla“. Kako su poruke bile sve učestalije, došla sam na ideju da pokrenem svoj blog i tako podelim iskustvo koje bi možda pomoglo onima koji imaju problem sa nezdravim načinom života i telesnom težinom. Ovde kod nas nisam videla nijedan blog takve vrste, a ideje sam prikupljala i uobličavala pomoću postojećih inostranih blogova. Plan je bio da provučem modne teme, zdravu ishranu, životni stil i fitnes.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

I love Zrenjanin: Na koji način si dostigla željenu kilažu?

-Najpre, rešila sam da ću početi da unosim manje kalorija dnevno. Tako je i bilo, smanjila sam unos na pola. Uz vežbe i takvu ishranu prvi rezultati su mogli da se primete posle otprilike 3 nedelje. Tada sam nastojala da u jelovnik unesem što više zdrave hrane, da mi to praktično postane životni stil. U narednih mesec dana, takvim načinom izgubila sam još 7 kilograma.

katarina-perunicic1

I love Zrenjanin: Kakve su bile prve reakcije na blog?

-Pokretanje bloga naišlo je na odobravanje onih koji me poznaju, ali isto tako i onih koji me ne poznaju, ali možda nisu imali hrabrosti da me uživo pitaju kako sam sve postigla. Vidim da se ljudima dopada i onaj drugi deo priče koji se odnosi na modu, stil. Shvatam i da im je zanimljiva činjenica da prate nekoga koga poznaju i čije rezultate mogu da vide i provere uživo, nego neke imaginarne likove sa interneta.

I love Zrenjanin: Kako posle svega održavaš liniju?

-Redovno vežbam, obožavam kangoo jumping koji je sada jako popularan- nije preterano težak, a puno kalorija troši. Što se tiče ishrane, nastojim da bude zdrava. Naravno da ponekad ne odolim nekom slatkišu ili pečenju, ali sve u nekoj razumnoj meri. Iako je to već milion puta rečeno, želim ipak da naglasim da se željeni rezultati ne postižu preko noći. Ne možete da dođete u teretanu 2 nedelje pre odlaska na more, što je inače čest običaj kod nas, i onda očekivati da ćete izvajati telo poput onog kakvo ima Sindi Kraford. Zato i postoji jedna interna izreka: Telo se vaja preko zime.

katarina-perunicic

I love Zrenjanin: Odnedavno si pokrenula i svoj kanal na Youtube?

-Da, mogu reći da je to izraz želja onih koji me prate, a i meni se takav način dočaravanja svega što
radim čini lepšim i efektnijim. Pretpostavljam da sam u pravu jer je moj prvi klip imao preko
2000 pregleda. Sam blog u pisanom obliku verovatno nema tako jak efekat. Nastojaću da taj vid komunikacije razvijem i osvežim nekim svojim idejama.

I love Zrenjanin: Kako bi sebe predstavila?

-Ove godine završavam gimnaziju, plan mi je da ovde, u Zrenjaninu, upišem fakultet. Želim da ostanem, radim i stvaram u svom gradu. Nadam se da ću u tome i uspeti.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh